Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

Megállapodás az MH Egészségügyi Központ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem között

2019. július 19., péntek 12:27

Együttműködési  megállapodást kötött az MH Egészségügyi Központ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Az aláírásra 2019. július 19-én, pénteken került sor a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, amelyet Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, valamint Dr. Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora írta alá.

1609151954
Az együttműködés célja a hazai felsőoktatás értékteremtő eredményességének növelése, az MH egészségügyi szolgálata tapasztalatainak felhasználása, az önkéntes egészségügyi tartalékos szolgálat kiépítése, illetve a két intézmény szellemi kapacitásának összehangolása.

A megállapodással az érintettek kifejezik azon szándékukat, hogy kutatási eredmények kölcsönös hasznosítása érdekében hosszú távon együtt kívánnak működni az oktatás, a tudományos kutatás, és a tudományos ismeretterjesztés területein.


KAESZA