Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Megállapodás a HODOSSZAL

2014. november 3., hétfő 10:30

Közalkalmazottakra vonatkozó, új Kollektív Szerződés jött létre az MH Egészségügyi Központ és a HODOSZ között.

1609150907
Több fordulós egyeztetést követően 2014. október 31-én Szabó István vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka és Balláné Pétervári Zsuzsanna, a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete (HODOSZ) helyi alapszervezetének titkára aláírták az MH EK közalkalmazottaira vonatkozó új Kollektív Szerződést. Jelenlétével Dr. Zsiga Imre, a HODOSZ elnöke is megtisztelte az eseményt.
A kollektív szerződés egyrészt a közalkalmazottak jogait és kötelességeit teszi áttekinthetővé, azaz segítséget nyújt az egészségügyre és a honvédelmi ágazatra vonatkozó speciális jogszabályok közötti eligazodáshoz, másrészt több olyan munkajogi területet is rendez, melyeket a vonatkozó jogszabályok nem szabályoznak, viszont lehetőséget biztosítanak arra, hogy az érdekelt felek ezekben a témákban megállapodjanak, és megállapodásukat kollektív szerződésbe foglalják.
A kollektív szerződés jelentősége többek között abban áll, hogy a személyi hatálya kiterjed a MH EK állományába tartozó valamennyi közalkalmazottra, tekintet nélkül arra, hogy a közalkalmazott tagja-e a kollektív szerződést kötő érdekképviseletnek.
A kollektív szerződés hamarosan a honlapon is elérhető lesz.
1609150907
KAESZA