Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Már munkatársaink is kaptak a Covid elleni oltásból

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2020. december 27., vasárnap 13:35

Az MH Egészségügyi Központ néhány munkatársa is első között kapta meg a Covid elleni vakcinát.

Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben az MH EK Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály dolgozói közül néhányan, akik korábban jelentkeztek, megkapták a Pfizer cég vakcináját december 27-én. 
Tervezetten a jövő héten tovább folytatódik az MH EK munkatársainak beoltása, első körben a frontvonalban dolgozó intenzíves, sürgősségis, covid osztályos orvosok, szakdolgozók vehetik fel.

Maga az intézmény is kijelölt oltópont, felkészülten várja, hogy az országba érkező vakcinákból elkezdhesse a saját munkatársai, majd később a lakosság oltását.

IMG-20201227-WA0004_640
Címkék
KAESZA