Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Magyar ápolók napja: ünnepség a Stefánia Palotában

2020. február 20., csütörtök 10:14

Soha nem szabad szem elől tévesztenünk a legfontosabbat: az emberrel való törődést - hangzott el az MH Egészségügyi Központ ünnepségén, amelyet a magyar ápolók napja alkalmából rendeztek február 19-én. 

2014 óta egy országgyűlési határozat értelmében minden év február 19-én, az első magyar országos főápolónő, Kossuth Zsuzsanna születési évfordulóján ünneplik a magyar ápolók napját. Az MH Egészségügyi Központ (MH EK) a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban tartotta rendezvényét az ápolók tiszteletére.

Deli Mária alezredes, az MH Egészségügyi Központ ápolási igazgatója köszöntőjében felidézte Kossuth Zsuzsanna életét és egészségügyi reformtörekvéseit. Mint mondta, az első országos főápolónő hazaszeretete, kiemelkedő egyénisége és munkája a mai napig meghatározó példát mutat. „Kossuth Zsuzsanna olyan örökséget hagyott ránk, amelyhez méltónak kell lennünk. Ez a csapat kész folytatni a nagy elődök által megkezdett munkát, s kész helyt állni az új kihívások közepette is. Minden ápolónak és szakdolgozónak lépést kell tartania a fejlődéssel, és soha nem szabad szem elől tévesztenünk a legfontosabbat: az emberrel való törődést” – fogalmazott Deli alezredes.

A rendezvényen Vidoven Árpád, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára a miniszteri, dr. Kun Szabó István vezérőrnagy az MH EK parancsnoki elismeréseit adta át a magyar ápolók napja által kitüntetetteknek.

1609152167

Forrás: honvedelem.hu

Fotó: Ruzsa István

KAESZA