Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Magas rangú katonatiszt látogatása a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban

Együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából tett látogatást Dr. Christoph Büttner nyugállományú ellentengernagy, a Bundeswehr egészségügyi szolgálatának volt helyettes vezetője egy multinacionális vállalat képviselőivel a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban 2018. szeptember 03-án.  

1609151662
A delegáció tagjait Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, a Magyar Honvédség egészségügyi főnöke fogadta az intézmény Róbert Károly körúti telephelyén. A magas rangú katonatiszt korábban szakértőként vett részt a külföldi vállalat észak-németországi sebészeti szimulációs központjának létrehozásában. A delegáció a szimulációs központ kapacitásának bővebb kihasználása érdekében lehetőségeket kínált fel az oktatásra, képzésre orvos szakmai területen is. Kopcsó dandártábornok üdvözölte a felajánlást és elmondta, hogy a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ nyitott a közös együttműködésre.
1609151662
KAESZA