Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Lő- és járőrbajnokság margójára

2016. július 7., csütörtök 7:48

Az MH Egészségügyi Központ csapatai is képviseletüket tették az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár püspökszilágyi lő- és gyakorlóterén végrehajtásra került meghívásos lő- és járőr bajnokságon 2016. június 15-16-án.

„Májusi eső aranyat ér”, mondják a bölcsek, de a júniusi is legalább ezüstöt és bronzot, legalább is a lő- és járőr bajnokság ezt hozta alakulatunk versenyzői számára.

1609151149

Az idei szerényebb felkészülési lehetőség ellenére versenyzőink remekül helytálltak. Járőr csapatunk fair play díjat érdemelve lemondott első helyéről a rendezők nemzetközi mezőnyben indult csapata számára – így támogatva a párhuzamosan végrehajtásra került nemzetközi verseny sikeres rendezését, amely a gondos szervezés ellenére egy óvás miatt csorbát szenvedett volna.

1609151150

A meghívásos lőbajnokság eredményei:


Női egyéni:

Pisztoly: III. Gánszky Ildikó őrgy.

Összetett: III. Gánszky Ildikó őrgy.


Női csapat: Országné Faragó Éva alez., Gánszky Ildikó őrgy., Myszöglád Rita szds., Manzera Judit zls.,

Pisztoly: II. helyezés

Karabély: III. helyezés

Összetett: II. helyezés

1609151150

A meghívásos lőbajnokság eredményei:

Férfiak egyéni: Pisztoly: III. Fekete János alez.

Férfi csapat: Fekete János alez., Vincze Roland hdgy., Krekács Mihály tőrm., Gyenes Szilveszter őrv.

Pisztoly: III. helyezés

Karabély: III. helyezés

Összetett: III. helyezés

1609151150

Járőr meghívásos verseny:

II. helyezés

Járőr csapat: Országné Faragó Éva alez., Németh Szilárd őrgy., Orosz Krisztina szds., Dr. Zakar Gergely szds., Foki Roland fhdgy.,Vincze Roland hdgy.


KAESZA