Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Lezárult az akkreditált sürgősségi ápolóképzés

2014. december 19., péntek 12:57

Oklevélátadással zárult az akkreditált sürgősségi ápolóképzés december 15-én az MH Egészségügyi Központban. A képzésen 38 fő vett részt, mindannyian a Magyar Honvédség szakállományának tagjai.

1609150928

Az ünnepséget Rauh Edit, a GYEMSZI Egészségügyi Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság főigazgató helyettese köszöntő beszédével nyitotta meg, amelyben biztosította a végzett hallgatókat, hogy a jövőben is lehetőségük nyílik fejlődésüket szolgáló képzéseken részt venni. Az Európai Uniós pályázatoknak köszönhetően sok hasonló képzést tartanak és a jövőben is megragadnak minden hasonló alkalmat.

1609150928

Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok, az MH EK orvos igazgatója beszédében kiemelte, hogy a szakmai képességet nem lehet eléggé fejleszteni, a szaktudást folyamatosan bővíteni kell.

Az ünnepi beszédeket az avatási eskü követte, amelyben a végzett hallgatók esküt tettek arra, hogy az egészségügyi szolgálat fejlődését előmozdítják, munkájukat legjobb tudásuknak megfelelően végzik, szakmai ismereteiket fejlesztik. Az eskütételt követően az oklevelek átadására került a sor.

1609150928

Az oklevelek átadása után Dr. Pápai Tibor őrnagy az MH EK Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezető ápolója, a képzés vezetője, kiemelte, hogy a képzéssel egy fontos cél valósult meg: a saját szakállományt saját intézményben képezhették ki, így az egészségügyi ismereteken túl, speciális katona-egészségügyi ismeretekkel és képességekkel is felruházhatták a hallgatókat.

1609150928

Végezetül Botos Katalin, az MH EK ápolási igazgatója hozzátette, a GYEMSZI-vel való közös gondolkodás a magasabb színvonalú betegellátást szolgálja. Gratulált a résztvevőknek kiemelve, hogy felnőttként tanulni az igazán dicséretes fejlődési forma.

KAESZA