Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Lengyel és cseh gyakorlaton a Mobil Biológiai Laboratórium Komplexuma

2015. május 28., csütörtök 14:17

Az MH Egészségügyi Központ Mobil Biológiai Laboratórium Komplexuma (MBLK) NRF hadműveleti és egészségügyi minősítő gyakorlatokon vesz részt Lengyelországban és Csehországban 2015. május 27-től június 13-ig.

A Mobil Biológiai Laboratórium Komplexum szakmai stábja a két, a laboratórium jövőbeni alkalmazására való felkészülés szempontjából kiemelkedő jelentőségű gyakorlatot egymást követően hajtja végre. 2015. május 27 – június 5-ig a Live Agent Training (LAT) keretében az NRF harckészültségi minősítés megszerzéséért bizonyítanak Lengyelországban, Drawsko Pomorskie-ben, majd – közúton történő átcsoportosítást követően – 2015. június 6 – 13–ig a Vigorous Warrior 2015 egészségügyi minősítő gyakorlaton vesznek részt Csehországban, Hradec Kralove körzetében.
1609150989
Mindkét helyszín egyaránt fontos, hiszen a honvéd egészségügy biológiai laboratóriuma ennek a gyakorlatsornak a keretében szerzi meg azt a harckészültségi, egészségügyi, eljárásrendi, interoperabilitási minősítését, amely birtokában – magyar felajánlásként – része lehet a 2016 első félévében készültségi szolgálatot ellátó NRF köteléknek. A csehországi Vigorous Warrior 2015 gyakorlat során svéd, cseh, német és magyar laboratóriumi állomány közös feladatvégrehajtása is tervezett. A labor-komplexum szakmai értékelését mindkét alkalommal többnemzeti minősítő bizottság hajtja végre.
1609150989
Az MBLK számára kiemelt jelentőséggel bírnak a gyakorlatok, hiszen a minősítések egyértelműen igazolják, hogy a laboratórium mind egészségügyi, mind ABV (atom -, biológiai- és vegyi) védelmi célra is alkalmas és ezáltal megfelel a NATO interoperabilitás követelményeinek.
1609150989
KAESZA