Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Látogatási tilalom február 2-től

2018. január 30., kedd 9:46

A lakosság körében észlelt influenza aktivitás emelkedése miatt, a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház területén látogatási tilalom lép életbe. További tájékoztató a látogatási tilalom alatti szabályokról, teendőkről:

A 41/2018. számú parancsnoki intézkedés alapján az MH EK Honvédkórház területén elrendelt látogatási tilalom 2018. február 2-tól visszavonásig érvényes.

Az influenzajárvány miatti látogatási tilalom elrendelésére a betegek és látogatóik védelme érdekében került sor.

1. Az MH EK Honvédkórház fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályán ápolt beteg látogatása TILOS!

2. Emberiességi megfontolásból a fekvőbeteg ellátást nyújtó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével súlyos, életveszélyes állapotban lévő ápolt esetében naponta legfeljebb egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető.

3. Az Intézménybe érkező beteg és látogató készítse elő beutalóját és személyi okmányait, mert azok az Őrség által ellenőrzésre kerülnek.

4. Fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályokon ápolt beteg részére 7 napot meghaladó bent fekvés esetén a Házirend szerinti vasárnap délelőtti látogatási időben, illetve sürgős felvétel esetén a felvétel napján vagy másnap, az ellátó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető, kifejezetten a szükséges személyes tisztaruházat és tisztálkodási eszközök folyamatos biztosítása érdekében.

5. Központi csomagátvételre, csomagátadásra a látogatási tilalom idején nincs lehetőség.


Budapest, 2018. február 02.


Kun Szabó István vezérőrnagy
parancsnok

KAESZA