Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Látogatás korlátozása

Látogatás korlátozása

2013. február 18., hétfő 14:37

A lakosság körében észlelt influenza aktivitás emelkedése miatt, a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében az MH Egészségügyi Központ, Honvédkórház telephelyein a látogatás korlátozásra került.

Az intézkedés személyi hatálya kiterjed a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyén (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.) és Podmaniczky utcai telephelyén (1062 Budapest, Podmaniczky u. 109-111.) működő Központi Anesztezioiógiai és Intenzív Terápiás Osztály, valamint a Szülészet-nőgyógyászati Osztály és PIC szervezeti egységeire. Tárgyi hatálya kiterjed a lakosság körében észlelt influenza aktivitás emelkedése miatt, a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében a látogatás korlátozásának elrendelésére.Az érvényes Kórházi Házirend látogatási rendre vonatkozó szabályozásában foglaltakat betegbiztonsági - járványügyi érdekből az alábbiak szerint került korlátozásra:a.    Az érintett osztályokon ápolt betegeket csak közeli hozzátartozóik (férj, feleség, élettárs, gyermek, vagy testvér és a szülők- Ebtv.) látogathatják.b.    Egy ápolt naponta csak maximum két látogatót fogadhat.c.    Influenzaszerű tünetekkel rendelkező személy az osztályon látogatóként, illetve gyermekét ápoló hozzátartozóként nem tartózkodhat.d.    Tervezett „apás szülés" esetén a vonatkozó előírásoknak megfelelő védőfelszerelés biztosítása és a higiénés rendszabályok betartása mellett a tünetmentes apa a szülésnél jelen lehet. A korlátozásról kiadott intézkedés a letölthető állományokban található.  
KAESZA