Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Lakossági felhívás (videó)!

2020. március 12., csütörtök 15:14

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a teljes körű látogatási tilalom elrendelésével, átmenetileg megváltozott az MH EK székhelyén található Sürgősségi Centrum gyalogos megközelíthetősége.

Mind a fekvő-, mind a járó-, mind a sürgősségire érkező betegeink érdekében, a Sürgősségi Centrumot a Pap Károly utcai főbejáraton, a kórházon keresztül nem lehet megközelíteni, hanem kizárólag a Róbert Károly körút felől, a villamosmegállóval szemben megnyitott bejárat felől. A kialakult járványügyi helyzet miatt, ennél a bejáratnál fogadó sátrat állítottunk fel, hogy a sürgősségire érkező betegeknél az elővizsgálatot a megfelelő elkülönítés mellett tudjuk végezni.
Kérjük betegeinket, hogy a járvány terjedésének megelőzése érdekében, csak valóban indokolt esetben keressék fel az MH EK Sürgősségi Centrumot. Továbbá felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogadó sátorban, várakozás közben 2 méter távolságot tartsanak egymástól.
Kérjük betegeink megértését, együttműködését és az új útvonal használatát.
1609152177
Címkék
KAESZA