Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Köztársasági elnöki kitüntetés

2014. március 26., szerda 14:35

Áder János Magyarország köztársasági elnöke a magyar katonai egészségügy szolgálata érdekében végzett több évtizedes tevékenysége, valamint a Magyar Honvédség képviseletében a NATO-tagországok Egészségügyi Szolgálatfőnöki Bizottságában betöltött szerepe elismeréseként a Magyar Érdemrend Középkeresztje kitüntetést adományozta Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Védelem-egészségügyi Igazgatóságának egészségügyi főnöke, a Szegedi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi kar, Repülő- és Űrorvosi Tanszékének, tanszékvezető egyetemi tanára részére.

1609150833
Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok 2007-től az Állami Egészségügyi Központ katonai főigazgató helyetteseként (MH repülő főszakorvosként) végezte feladatait.
2011-ben az MH HEK és ÁEK összevonásából létrejött az MH Honvédkórház, ahol a Kecskeméti repülőorvosi- alkalmasságvizsgáló és kutató intézet intézetvezetője (pk.h.) (MH repülő főszakorvosa) volt.
2013. február 01-én megalakult az MH Egészségügyi Központ, ahol az MH Egészségügyi Főnök beosztásban tevékenykedett 2013. december 23-ig, nyugállományba helyezéséig. Szakmai munkája elismeréseként 2006-ban Flór Ferenc díjat, 2008-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkereszt állami kitüntetést vette át.

1609150833
KAESZA