Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Közlemény

2015. szeptember 25., péntek 12:29

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ felhívja az érintett lakosság és az intézmény igényjogosultjainak figyelmét, hogy a Központi Honvédkórház Jövőjéért Alapítvány nem tesz közvetlen megkeresést magánszemélyek irányába; nem kér pénzbeli, illetve tárgyi hozzájárulást, nem folytat adománygyűjtést és nem bízott meg külső szervezetet ezen tevékenységek végzésével. Kérjük Önöket, ha mégis hasonlót tapasztalnak, körültekintéssel járjanak el.További információ a Központi Honvédkórház Jövőjéért Alapítványról a honlapunkon az alábbi linken található: www.honvedkorhaz.hu/cikk/434.

KAESZA