Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Köszönet a Mobil Biológiai Laboratórium dolgozóinak

2020. december 15., kedd 13:59

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred nevében Szilágyi Zsolt ezredes, az alakulat parancsnoka fejezte ki köszönetét az MH Egészségügyi Központ Védelemegészségügyi Igazgatóság Mobil Biológiai Laboratóriumának dolgozói felé december 14-én, hétfőn, Budapesten.

„Az alakulat nevében fontosnak tartottam kifejezni köszönetünket a labor dolgozói felé. Úgy gondoltam, hogy ehhez kevés egy e-mail, ezt személyesen kell megtenni. Az általuk végrehajtott szűréseknek köszönhetjük azt, hogy lehetőségünk nyílt olyan döntéseket hozni, amelyekkel sikerült kordában tartani a vírus terjedését katonáink között. Így továbbra is el tudták látni feladataikat, amelyek nélkülözhetetlenek az állampolgárok biztonsága érdekében” – mondta Szilágyi Zsolt ezredes.

 

1609152360

„Az MH Egészségügyi Központ – a megnövekedett vizsgálati igény kielégítése érdekében – három önálló, COVID-19 diagnosztikai tevékenységre felkészült laboratóriumát, mátrix rendszerű Integrált COVID Laboratóriumként működteti. A Mobil Biológiai Laboratórium elsősorban a Magyar Honvédség alakulataitól érkező minták diagnosztikai feladataiért felelős. A teljes Magyar Honvédség mintaszűrése nagyrészt a laboratóriumban történik, mellyel támogatjuk a katonai feladatokat. Örülünk a pozitív visszajelzéseknek, mert ebből is látható, hogy a munkánkkal tudunk segíteni” – mondta Pereszlényi Csaba István százados, a MH Egészségügyi Központ Védelemegészségügyi Igazgatóság Mobil Biológiai Laboratóriumának egészségügyi tisztje, aki jelenleg a laboratórium megbízott vezetője.

 

1609152360

Forrás: honvedelem.hu

Címkék
KAESZA