Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Köszönet a Mobil Biológiai Laboratórium dolgozóinak

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred nevében Szilágyi Zsolt ezredes, az alakulat parancsnoka fejezte ki köszönetét az MH Egészségügyi Központ Védelemegészségügyi Igazgatóság Mobil Biológiai Laboratóriumának dolgozói felé december 14-én, hétfőn, Budapesten.

„Az alakulat nevében fontosnak tartottam kifejezni köszönetünket a labor dolgozói felé. Úgy gondoltam, hogy ehhez kevés egy e-mail, ezt személyesen kell megtenni. Az általuk végrehajtott szűréseknek köszönhetjük azt, hogy lehetőségünk nyílt olyan döntéseket hozni, amelyekkel sikerült kordában tartani a vírus terjedését katonáink között. Így továbbra is el tudták látni feladataikat, amelyek nélkülözhetetlenek az állampolgárok biztonsága érdekében” – mondta Szilágyi Zsolt ezredes.

 

1609152360

„Az MH Egészségügyi Központ – a megnövekedett vizsgálati igény kielégítése érdekében – három önálló, COVID-19 diagnosztikai tevékenységre felkészült laboratóriumát, mátrix rendszerű Integrált COVID Laboratóriumként működteti. A Mobil Biológiai Laboratórium elsősorban a Magyar Honvédség alakulataitól érkező minták diagnosztikai feladataiért felelős. A teljes Magyar Honvédség mintaszűrése nagyrészt a laboratóriumban történik, mellyel támogatjuk a katonai feladatokat. Örülünk a pozitív visszajelzéseknek, mert ebből is látható, hogy a munkánkkal tudunk segíteni” – mondta Pereszlényi Csaba István százados, a MH Egészségügyi Központ Védelemegészségügyi Igazgatóság Mobil Biológiai Laboratóriumának egészségügyi tisztje, aki jelenleg a laboratórium megbízott vezetője.

 

1609152360

Forrás: honvedelem.hu

Címkék
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA