Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

„Korszerű kezelési lehetőségek a fizikoterápiában” konferencia

2014. március 4., kedd 8:59

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ I. telephelyén működő Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés a Hévízi Rehabilitációs Intézettel együttműködve „Korszerű kezelési lehetőségek a fizikoterápiában” címmel módszertani továbbképzést szervezett 2014. február 7-én.

A rendezvényhez csatlakoztak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Járóbeteg Szakrendelő Intézetéből a Porphiria Szakrendelés és az Országos Haemophília Központ és Haemostasis Szakrendelés dolgozói, illetve az intézmény Szanatórium utcai telephelyéről a Rehabilitációs és Krónikus Utókezelést Biztosító Részleg szakemberei. Jelen volt az MH BHD I. Obj. OVI sport részleg szakdolgozója és a tatai Árpádházi Szent Erzsébet Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet, SE II. Női klinika orvosa. Résztvevő volt továbbá a hévízi Szent András Reumakórház, a Vasútegészségügyi Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft., a Danubius Thermál Hotel Aqua és Hotel Európa Fit 4*, illetve a NAV KEKI szakdolgozói, orvosai, de még Szlovéniából is érkeztek.

A konferencia közös szervezésben első alkalommal került megrendezésre, a területen dolgozók szorosabb együttműködésének céljával, a tapasztalatcsere és újabb technikák, lehetőségek megismerését lehetővé téve.
Olyan neves előadók nagy tapasztalata és tudása emelte a rendezvény színvonalát, mint Prof. Dr. Bőhm Ádám, Prof. Dr. Rókusz László, Dr. Szokoly Miklós PhD. Péterfy Sándor utcai kórház orvosigazgatója és Prof. Dr. Sandra Sándor.

A lebonyolításban az előadások helyszínét biztosító NAV KEKI Gyógyházának önzetlen, profi és térítésmenetes segítségnyújtása is nagy segítség volt.

Egyik megható pillanata volt az előadás sorozatnak, amikor a Hévízi Rehabilitációs Intézet gyógytornásza – Tóth Edina – esettanulmányának bemutatása után az abban említett hölgy megjelent a helyszínen és megköszönte az intézmény dolgozóinak munkáját, mozgásképességének visszaállításában nyújtott segítségét.
A váratlan megjelenés a HRI vezetőjének, Németh Lajosnak volt köszönhető, aki saját költségén utaztatta a helyszínre a hölgyet, akinek pozitív életszemlélete a betegséggel való küzdelemben példaértékű, olyannyira, hogy könnyeket csalt a jelenlévők szemébe.

1609150818

Az esemény szervezésének másik célja a Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés dolgozóinak összekovácsolása volt. Jó hangulatban telt az érdemi munkát követő csapatépítő est, a Hévízen tett közös séta és a másnapi hazaindulás előtti kirándulás Zalaszántóra, a Sztupához.

Bízunk benne, hogy lesz folytatás!

Kovács Zsuzsa

Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés

szolgálatvezető

KAESZA