Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

„Korszerű kezelési lehetőségek a fizikoterápiában” konferencia

2014. március 4., kedd 8:59

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ I. telephelyén működő Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés a Hévízi Rehabilitációs Intézettel együttműködve „Korszerű kezelési lehetőségek a fizikoterápiában” címmel módszertani továbbképzést szervezett 2014. február 7-én.

A rendezvényhez csatlakoztak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Járóbeteg Szakrendelő Intézetéből a Porphiria Szakrendelés és az Országos Haemophília Központ és Haemostasis Szakrendelés dolgozói, illetve az intézmény Szanatórium utcai telephelyéről a Rehabilitációs és Krónikus Utókezelést Biztosító Részleg szakemberei. Jelen volt az MH BHD I. Obj. OVI sport részleg szakdolgozója és a tatai Árpádházi Szent Erzsébet Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet, SE II. Női klinika orvosa. Résztvevő volt továbbá a hévízi Szent András Reumakórház, a Vasútegészségügyi Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft., a Danubius Thermál Hotel Aqua és Hotel Európa Fit 4*, illetve a NAV KEKI szakdolgozói, orvosai, de még Szlovéniából is érkeztek.

A konferencia közös szervezésben első alkalommal került megrendezésre, a területen dolgozók szorosabb együttműködésének céljával, a tapasztalatcsere és újabb technikák, lehetőségek megismerését lehetővé téve.
Olyan neves előadók nagy tapasztalata és tudása emelte a rendezvény színvonalát, mint Prof. Dr. Bőhm Ádám, Prof. Dr. Rókusz László, Dr. Szokoly Miklós PhD. Péterfy Sándor utcai kórház orvosigazgatója és Prof. Dr. Sandra Sándor.

A lebonyolításban az előadások helyszínét biztosító NAV KEKI Gyógyházának önzetlen, profi és térítésmenetes segítségnyújtása is nagy segítség volt.

Egyik megható pillanata volt az előadás sorozatnak, amikor a Hévízi Rehabilitációs Intézet gyógytornásza – Tóth Edina – esettanulmányának bemutatása után az abban említett hölgy megjelent a helyszínen és megköszönte az intézmény dolgozóinak munkáját, mozgásképességének visszaállításában nyújtott segítségét.
A váratlan megjelenés a HRI vezetőjének, Németh Lajosnak volt köszönhető, aki saját költségén utaztatta a helyszínre a hölgyet, akinek pozitív életszemlélete a betegséggel való küzdelemben példaértékű, olyannyira, hogy könnyeket csalt a jelenlévők szemébe.

1609150818

Az esemény szervezésének másik célja a Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés dolgozóinak összekovácsolása volt. Jó hangulatban telt az érdemi munkát követő csapatépítő est, a Hévízen tett közös séta és a másnapi hazaindulás előtti kirándulás Zalaszántóra, a Sztupához.

Bízunk benne, hogy lesz folytatás!

Kovács Zsuzsa

Reumatológia és Fizioterápia szakrendelés

szolgálatvezető

KAESZA