Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Koraszülöttek Világnapja az MH Egészségügyi Központban

2018. november 18., vasárnap 14:28

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) Perinatális Intenzív Centrumában a Koraszülöttek Világnapját ünnepelték november 17-én, amelyet idén immár 10 alkalommal tartottak meg világszerte.

1609151720
Magyarországon minden 10. gyermek koraszülöttként jön világra. Az MH EK Honvédkórház Perinatális Intenzív Centrumában (PIC) évente 220 babát ápolnak és gyógyítanak, akik közül hetvenen még a 1,5 kg-os születési súlyt sem érik el. Kiemelkedőek a centrum statisztikai mutatói, halálozási és megbetegedési arányszámainak alapján az ország legjobb PIC-ei közé tartozik.

Az osztály dolgozói igazi ünnepi hangulatot varázsoltak a PIC-be visszatérő koraszülötteknek és családjuknak. Több mint 100 PICi hős volt jelen az eseményen. Volt arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetoválás és henna, mégis talán a miniPIC aratta a legnagyobb sikert, ahol a kicsi orvosok “eljátszhatták” a koraszülött ellátást.

1609151720
Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, a Honvédkórház megbízott orvosigazgatója, és Deli Mária alezredes az intézmény ápolási igazgatója is meghívást kapott a rendezvényre, akik üdvözölték, hogy e jeles nap alkalmából ilyen sokan összegyűltek és együtt ünnepeltek.

Fotó: dr. Sztahovits Petra

KAESZA