Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Szakdolgozók tudománya

Nagy érdeklődés mellett tartotta meg az Állami Egészségügyi Központ megalakulása óta a II. Szakdolgozók Tudományos Napját.

A rendezvény egyúttal tisztelgés is volt a MTA 2008. évre meghirdetett „A tudomány az élhetõ Földért” szlogen által fémjelzett Magyar Tudomány Napja elõtt. A 2008. november 5-i tanácskozást Dr. Szilvásy István fõigazgató és Botos Katalin ápolási igazgató nyitotta meg.

A bevezetõ gondolatokban hangsúlyt kapott annak elismerése, hogy a mindennapok áldozatos munkája mellett még tudományos tevékenységre is idõt és energiát képesek fordí­tani szakdolgozóink.

40 igen szí­nvonalas elõadás hangzott el, amelyek átfogták a szakdolgozók tevékenységi területeinek egészét. Az elõadók között ápolók, szakasszisztensek, mûtõsnõk, gyógytornászok tolmácsolták tudományos igényû gondolataikat. A szervezõk négy tematika köré csoportosí­tották a prezentációkat: „Klinikum és ápolás a gyakorlatban”, „Diagnosztika – preanalitika”, „Rehabilitáció – utókezelés – utánkövetés”, és „Minõség az ápolásban”.

Az előadók munkáját a kórház vezetése az alkalomra készí­tett emléklappal is megköszönte.

ESZA  KA