Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Szakdolgozók tudománya

2008. november 5., szerda 13:00

Nagy érdeklődés mellett tartotta meg az Állami Egészségügyi Központ megalakulása óta a II. Szakdolgozók Tudományos Napját.

A rendezvény egyúttal tisztelgés is volt a MTA 2008. évre meghirdetett „A tudomány az élhetõ Földért” szlogen által fémjelzett Magyar Tudomány Napja elõtt. A 2008. november 5-i tanácskozást Dr. Szilvásy István fõigazgató és Botos Katalin ápolási igazgató nyitotta meg.

A bevezetõ gondolatokban hangsúlyt kapott annak elismerése, hogy a mindennapok áldozatos munkája mellett még tudományos tevékenységre is idõt és energiát képesek fordí­tani szakdolgozóink.

40 igen szí­nvonalas elõadás hangzott el, amelyek átfogták a szakdolgozók tevékenységi területeinek egészét. Az elõadók között ápolók, szakasszisztensek, mûtõsnõk, gyógytornászok tolmácsolták tudományos igényû gondolataikat. A szervezõk négy tematika köré csoportosí­tották a prezentációkat: „Klinikum és ápolás a gyakorlatban”, „Diagnosztika – preanalitika”, „Rehabilitáció – utókezelés – utánkövetés”, és „Minõség az ápolásban”.

Az előadók munkáját a kórház vezetése az alkalomra készí­tett emléklappal is megköszönte.

KAESZA