Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Nemzetközi tanfolyam

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

Angol nyelvű Nemzetközi Komplex Emlődiagnosztikai tanfolyamot tartott kórházunkban az ÁEK Radiológia Osztálya és az Európai Emlődiagnosztikai Társaság november 7-8-án.

11 külföldi és 61 magyar résztvevõ hallgatta az elõadásokat a korai emlõrák diagnosztikájának újdonságairól, a magas rizikójú elváltozásokról és a high risk betegcsoport MR szûrésének friss eredményeirõl.

Ezt követõen 3 csoportban 6 különbözõ gyakorlati oktatáson vettek részt a hallgatók. Nagy sikere volt az ultrahang vezérelt emlõ intervenciós workshop-oknak, ahol a tanfolyam résztvevõi valódi emlõt szimuláló fantomon saját maguk gyakorolhatták a korszerû ultrahang vezérelt emlõbiopsziás módszereket.

A 2 napos tanfolyamot külföldi és hazai elõadók tartották (C. Boetes, Maastricht/NL, J. Veltman, Nijmegen/NL, Forrai Gábor és Riedl Erika ÁEK Budapest). A kurzust tesztvizsga zárta, a résztvevõk 22 kredit pontot kaptak.

ESZA  KA