Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Katonaorvosok tudományos konferenciája

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

2008. november 13-14-én, Balatonkenesén a balatonkenesei honvédülőben került megrendezésre a HM ÁEK-MH HEK 2008. évi Tudományos Konferenciája.

A kreditpontos konferencia az MH Vezérkari Főnök éves kiképzési programjában is szereplõ és támogatott tudományos rendezvény volt, mely az egyik elõdintézmény (Központi Honvédkórház) hagyományain alapult. A szervezõk fő célja a honvédség két intézménye együttműködésének javí­tása, a katonaorvosi feladatok összehangolása, valamint a HM Állami Egészségügyi Központ különböző osztályai összekovácsolása volt.

32 magas szí­nvonalú elõadást hallhatott a 86 regisztrált résztvevõ. A prezentációkat aktí­v felszólalások követték, amelyek mindegyike a betegellátás érdekében elmondott jobbí­tó szándékú gondolat volt.
Dr. Rókusz László orvos ezredes, a HM ÁEK I. Belgyógyászati osztály osztályvezető főorvosa – a tudományos program szervezője – a konferenciát rendkí­vül hasznosnak í­télte.

Címkék
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA