Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Katonaorvosok tudományos konferenciája

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2008. november 14., péntek 8:52

2008. november 13-14-én, Balatonkenesén a balatonkenesei honvédülőben került megrendezésre a HM ÁEK-MH HEK 2008. évi Tudományos Konferenciája.

A kreditpontos konferencia az MH Vezérkari Főnök éves kiképzési programjában is szereplõ és támogatott tudományos rendezvény volt, mely az egyik elõdintézmény (Központi Honvédkórház) hagyományain alapult. A szervezõk fő célja a honvédség két intézménye együttműködésének javí­tása, a katonaorvosi feladatok összehangolása, valamint a HM Állami Egészségügyi Központ különböző osztályai összekovácsolása volt.

32 magas szí­nvonalú elõadást hallhatott a 86 regisztrált résztvevõ. A prezentációkat aktí­v felszólalások követték, amelyek mindegyike a betegellátás érdekében elmondott jobbí­tó szándékú gondolat volt.
Dr. Rókusz László orvos ezredes, a HM ÁEK I. Belgyógyászati osztály osztályvezető főorvosa – a tudományos program szervezője – a konferenciát rendkí­vül hasznosnak í­télte.

KAESZA