Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Főorvosi kinevezések

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2007. június 1., péntek 15:02

Az HM Állami Egészségügyi Központ 2007. július 1-i megalakulásakor az intézmény 28 osztálya közül hat élére megbí­zott osztályvezető főorvos került kinevezésre. E posztokra a Honvédelmi Miniszter ez év őszén pályázatot í­rt ki.

A bí­ráló bizottság véleménye alapján 2008. november 17-én a honvédelmi miniszter ünnepélyes keretek között november 15-i hatállyal kinevezte Dr. Kovács Gábor fõorvost a pszichiátriai, Prof. Papp György fõorvost az urológiai, Dr. Veres Róbert cí­mzetes egyetemi tanárt az idegsebészeti, Dr. Zsigmond György fõorvost a III. számú belgyógyászati, továbbá Dr. Szakács Zoltán fõorvost az ideggyógyászati, Dr. Vajda Adriennt a bõrgyógyászati osztály élére. Utóbbi két fõorvost a kinevezésükkel egyidejûleg ezredessé léptette elõ.

A kinevezett fõorvosoknak a honvédelmi miniszter eredményes munkát és szakmai sikereket kí­vánt, mí­g a bõrgyógyászati és az idegsebészeti osztályok eddigi megbí­zott osztályvezetõ fõorvosainak a tevékenységét Honvédelemért Kitûntetõ Cí­m adományozásával köszönte meg.

KAESZA