Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Főorvosi kinevezések

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

Az HM Állami Egészségügyi Központ 2007. július 1-i megalakulásakor az intézmény 28 osztálya közül hat élére megbí­zott osztályvezető főorvos került kinevezésre. E posztokra a Honvédelmi Miniszter ez év őszén pályázatot í­rt ki.

A bí­ráló bizottság véleménye alapján 2008. november 17-én a honvédelmi miniszter ünnepélyes keretek között november 15-i hatállyal kinevezte Dr. Kovács Gábor fõorvost a pszichiátriai, Prof. Papp György fõorvost az urológiai, Dr. Veres Róbert cí­mzetes egyetemi tanárt az idegsebészeti, Dr. Zsigmond György fõorvost a III. számú belgyógyászati, továbbá Dr. Szakács Zoltán fõorvost az ideggyógyászati, Dr. Vajda Adriennt a bõrgyógyászati osztály élére. Utóbbi két fõorvost a kinevezésükkel egyidejûleg ezredessé léptette elõ.

A kinevezett fõorvosoknak a honvédelmi miniszter eredményes munkát és szakmai sikereket kí­vánt, mí­g a bõrgyógyászati és az idegsebészeti osztályok eddigi megbí­zott osztályvezetõ fõorvosainak a tevékenységét Honvédelemért Kitûntetõ Cí­m adományozásával köszönte meg.

ESZA  KA