Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Dicsőség a hősöknek

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

A HM ÁEK-ben június 16-án koszorúzási ünnepség keretében emlékeztek meg az 1956-os vértanúkról.

Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, a fõigazgató katonai helyettese beszédében méltatta az 1956-os forradalom során bebörtönzött, halálra í­télt és kivégzett mártí­rok elveik melletti hõsi helytállását, amely példaértékû a jelen kor számára is.

Az ÁEK egyik meghatározó elõdintézete, a Központi Honvédkórház vezetése három évvel ezelõtt az 1956-ban halálra í­télt és kivégzett katonák tiszteletére emléktáblát állí­tott, amelyet most Prof Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok és Ujvári József nyugállományú dandártábornok, a Nagy Imre Társaság katonai ügyvivõje koszorúzott meg.

ESZA  KA