Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Az öregedés helyzete

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2008. november 7., péntek 9:11

A HM ÁEK Verőcei Betegotthon szervezésében negyedik alkalommal került megrendezésre a Gerontológiai és Geriátria szimpózium 2008. november 07-én, Kismaroson.

A IV. Gerontológiai és Geriátriai szinpozium „Az öregedés helyzete Magyarországon” cí­mmel került megrendezésre. A rendezvény fővédnöke Dr. Svéd László Ph. D nyugállományú orvos altábornagy a tanácskozást levélben üdvözölte és eredményes munkát kí­vánt. A levelet a rendezõ-szervezõ Dr. Németh Károly orvos ezredes a HM ÁEK Verõcei Betegotthon vezetõje olvasta fel a megnyitó, köszöntõ szavait követõen.


A konferencia 68 résztvevõje nagy érdeklõdéssel hallgatta az időskor problémáit és azok lehetséges kezelési metódusait bemutató értekezéseket.
A nyolc meghí­vott, felkért elõadó: (Dr. Székely Miklós M. D. Ph. D, D. Sc.egyetemi tanár, Prof. Dr. Kerényi Tibor egyetemi tanár, Prof. Dr. Székács Béla egyetemi tanár, Prof. Dr. Semsei Imre Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Preventí­v Gerontológiai és Geriátriai Társaság elnöke, Dr. Simon Kiss Gábor egyetemi docens, valamint a HM ÁEK Szanatóriumi utca telephely Tervezési és Szervezési osztályvezetője Dr. Veszeli Judit, Dr. Németh Károly orvos ezredes HM ÁEK VBO intézetvezetője, Dr. Komócsin Márta orvos alezredes intézetvezető gyógyí­tó helyettese) az időskorú betegek társadalmi környezetéről, ellátásuk nehézségeiről, a gondozás-ápolás feltételeirõl, finanszí­rozásáról, a legjellemzőbb testi és lelki betegségek kezeléséről, gyógyí­tásáról tartottak szí­nvonalas előadásokat.

KAESZA