Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

A tudomány napja

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2008. november 27., csütörtök 9:38

A HM Állami Egészségügyi Központ második magyar tudományos napi rendezvényére november 27-én került sor a HM ÁEK Róbert Károly utcai telephelyén. Az eseményt, melynek fővédnökei Dr. Szekeres Imre honvédelmi és Dr. Székely Tamás egészségügyi miniszterek voltak, Dr. Szilvásy István főigazgató úr nyitotta meg.

A fõigazgató úr megnyitó beszédében hangsúlyozta azt, hogy professzoraink, szaktekintélyeink és elhivatott szakmai mûhelyeink a világon egyedülálló alkotásra is képesek, az eredményeiket hazai és nemzetközi konferenciákon és neves szakmai orgánumokban publikálják.

A HM ÁEK második Tudomány Napi rendezvényét, melynek sikerét a mintegy 200 fõ regisztrált résztvevõ is jelzi, 4 szekció keretében került megtartásra, melyen összesen 61 elõadás hangzott el és 9 db poszter került bemutatásra. A 61 elõadás szinte maradéktalanul felölelte intézetünk profilját, a teljesség igénye nélkül a belgyógyászat, kardiológia, sebészet, reumatológia, szemészet, bõrgyógyászat, gasztroenterológia, fül-orr-gégészet területeit. Ami ennél is fontosabb, az a tartalom. Kiemelkedõ, európai szintû teljesí­tményekrõl szóltak az olyan elõadások, mint például a „Kapszula endoscopia”, „Az arthiritis psoriatica korszerû kezelése”, „Az autológ õssejt transzplantáció lehetõségei a szí­velégtelenség gyógyí­tásában”.

KAESZA