Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

A tudomány napja

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

A HM Állami Egészségügyi Központ második magyar tudományos napi rendezvényére november 27-én került sor a HM ÁEK Róbert Károly utcai telephelyén. Az eseményt, melynek fővédnökei Dr. Szekeres Imre honvédelmi és Dr. Székely Tamás egészségügyi miniszterek voltak, Dr. Szilvásy István főigazgató úr nyitotta meg.

A fõigazgató úr megnyitó beszédében hangsúlyozta azt, hogy professzoraink, szaktekintélyeink és elhivatott szakmai mûhelyeink a világon egyedülálló alkotásra is képesek, az eredményeiket hazai és nemzetközi konferenciákon és neves szakmai orgánumokban publikálják.

A HM ÁEK második Tudomány Napi rendezvényét, melynek sikerét a mintegy 200 fõ regisztrált résztvevõ is jelzi, 4 szekció keretében került megtartásra, melyen összesen 61 elõadás hangzott el és 9 db poszter került bemutatásra. A 61 elõadás szinte maradéktalanul felölelte intézetünk profilját, a teljesség igénye nélkül a belgyógyászat, kardiológia, sebészet, reumatológia, szemészet, bõrgyógyászat, gasztroenterológia, fül-orr-gégészet területeit. Ami ennél is fontosabb, az a tartalom. Kiemelkedõ, európai szintû teljesí­tményekrõl szóltak az olyan elõadások, mint például a „Kapszula endoscopia”, „Az arthiritis psoriatica korszerû kezelése”, „Az autológ õssejt transzplantáció lehetõségei a szí­velégtelenség gyógyí­tásában”.

Címkék
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA