Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Kommunikációfejlesztés a betegellátás szolgálatában

2018. április 21., szombat 8:06

Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Ápolási Igazgatósága első alkalommal szervezete meg a Vezető Beosztású Egészségügyi Szakdolgozók Továbbképzését Balatonakarattyán 2018. április 17-18-án.

Deli Mária alezredes, megbízott ápolási igazgató köszöntőjében kifejezte, hogy az ápolás stratégiai érték, és ennek egyik meghatározó jellemzője a sikeres kommunikáció, mely empátiával szolgálja a beteget, összetartja és fejleszti a formális és informális csoportot, az ápolót és az intézményt.

1609151587

A 113 fős rendezvény megnyitóján Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka beszédében hangsúlyozta, hogy az Intézmény vezető szerepet játszik Magyarország gyógyító tevékenységében. A korszerű épületek, a megújuló eszközpark, valamint a gazdasági szakemberektől a logisztikusokon, jogászokon, személyügyeseken át, beleértve az Intézmény élén álló parancsnokot arra hivatott, hogy támogassa az egészségügyi dolgozót abban, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást személyre szabottan tudja létrehozni, és ezzel maximálisan segítse a beteg gyógyulását.

1609151587

A rendezvény trénerei voltak: Dr. Mészáros Aranka pszichológus, a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar egyetemi docense, valamint az MH Egészségügyi Központ Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet kollégái, Dr. Győrfi Ágnes őrnagy, Kovács Tímea főhadnagy, Szőke Beáta hadnagy és Szabó Eszter.

1609151587

Szervezők és résztvevők szándéka szerint hagyományt teremtő módon vált a szervezeti kultúra építőkövévé a kétnapos program.

A tréningnek otthont adó MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ mesés Balaton parti parkjai nem csupán a szemet gyönyörködtették, hanem a természethez közel, a friss levegőn tett séták által kellemes kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez is segítették a kollégákat.

1609151587
KAESZA