Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Kisbajtársak Találkozója

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

Idén szeptember 11-én került megrendezésre a Kisbajtársak Találkozója elnevezésű rendezvény, a pákozdi Katonai Emlékparkban ahol, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központját, a Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet, Egészségfejlesztési Osztálya képviselte.

Pakozd1

A rendezvényen a civil és katonai programok mellett, a résztvevők személyesen is találkozhattak a Magyar Honvédség parancsnokával, dr. Ruszin-Szendi Romulusszal.

Az érdekfeszítő katonai bemutatók mellett, a rendezvényre érkezők az MH EK részére kialakított sátorban egészségmagatartással kapcsolatos totókat és pszichológiai teszteket tölthettek ki és a helyesen válaszolók különféle prevenciós ajándéktárgyak közül választhattak. A kitöltést követően a részvevők személyes konzultáció keretében az egészséges életmóddal kapcsolatban kaphattak segítséget.

Az osztály által képviselt állomáshelyet nagy érdeklődéssel látogatták idősek és fiatalok egyaránt. Az ajándékokat örömmel viselték a nyertesek, hiszen a rendezvény végeztével a hazautazók között sok embernél láthattuk az MH EK logóval ellátott ajándéktáskákat vagy a szintén lógóval ellátott baseball sapkát, ill. egyéb ajándéktárgyakat.

Szerző: Hegedűs Csaba százados

pákozd
Címkék
ESZA  KA