Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Kínai delegáció látogatása

2015. október 15., csütörtök 14:15

A Guangdong General Hospital, a The Second Affiliated Hospital of Guangdong Medical University és a First Affiliated Hospital of Guangzhou University of Traditional Chinese Medicine intézmények közös delegációja tett szakmai látogatást az MH Egészségügyi Központban 2015. október 9-én.

1609151042
A delegáció körbevezetése során a vendéglátó kiemelten a Központi Laboratóriumi Diagnosztikai Osztályt mutatta be a vendégek részére.
A Guangdong General Hospital Guangdong Center for Clinical Laboratory igazgatója, Dr. Zou Weimin előadásában az általa képviselt intézményeket, legnagyobb hangsúllyal az EQA (External Quality Assurance, Külső Minőségbiztosító) kínai szervezete, a Chinese Committee of Clinical Laboratory Standards Guangdong tartományban végzett tevékenységét prezentálta.
Ezt követően Dr. Simon Judit, a Központi Laboratóriumi Diagnosztikai Osztály vezetője előadásában az MH Egészségügyi Központ felépítését, működését és a laboratórium feladatait mutatta be, többek között a laboratóriumi vizsgálatok folyamatát. Kiemelte, hogy a Honvédkórház laboratóriuma egyike az ország 13 legnagyobb laborjának, széleskörű profillal rendelkezik és az éves elvégzett vizsgálatok száma is itt a legmagasabb.
A jó hangulatban telt szakmai látogatás befejezéseként a résztvevők megvitatták tapasztalataikat és a további sikeres együttműködés ígéretével távoztak.

KAESZA