Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Kínai delegáció az MH Egészségügyi Központban

2016. szeptember 29., csütörtök 10:53

Kínai-magyar kétoldalú katonai együttműködés keretében tett látogatást a Kínai Népi Felszabadító Fegyveres Erők oktatási tanintézeteinek 6 fős delegációja az MH Egészségügyi Központban 2016. szeptember 28-án. 

Oktatási és képzési együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából érkezett a csoport az MH Egészségügyi Központba, akiknek Szabó István vezérőrnagy, a központ parancsnoka tartott tájékoztató előadást. Prezentációjában ismertette az intézmény múltját, orvosi és katonai feladatrendszerét, a Honvédkórház tudományos és oktatói munkáját. Elmondta, hogy kiemelt feladatának tekinti a leendő egészségügyi szakdolgozók oktatását, képzését. Beszámolt arról is, hogy a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karral 2012-óta – együttműködési megállapodás alapján – évente fogad a központ kínai régiókból vezető ápoló küldöttségeket és diplomás ápoló hallgatókat szakmai gyakorlatra. A delegáció vezetője, ZHU Mingzhe főezredes, a Második Katonai Orvosi Egyetem parancsnok politikai helyettese is tájékoztatta Szabó István vezérőrnagy urat intézménye munkájáról.

A delegáció a Honvédkórház mindennapi életébe is betekintést nyert. Nagy érdeklődést váltott ki a Sürgősségi Betegellátó Centrum, a betegutak és a Heliport bemutatása.

1609151178

Intézetünkben tett látogatása során a küldöttség megelégedettségéről számolt be, és reményét fejezte ki egy jövőbeni együttműködés létrehozásáról.

KAESZA