Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Kihelyezett pszichológusi kerekasztal

2018. április 20., péntek 12:53

Az MH Egészségügyi Központ koordinálásában a honvédségben dolgozó pszichológus munkatársak már hagyományosnak tekinthető időszakos, tematikus kerekasztalt rendeztek, ez alkalommal az MH 86. Szolnok Helikopter Bázisán 2018. április 19-én.

A házigazda képviseletében a távollévő parancsnok nevében Mádi Lajos alezredes, művelettámogató zászlóaljparancsnok köszöntötte a kerekasztal résztvevőit.
1609151585
A programon Andó Sándor ezredes, az MH Egészségügyi Központ Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet (MH EK PEI) vezetője ismertette pszichológiai szolgálat elmúlt időszak főbb eseményeit és aktuális feladatait. Szólt az március elején tett MH KFOR kontingens látogatásának tapasztalatairól és az április elején, Hollandiában megrendezett szakmai konferencia érdekesebb momentumairól, szakmai tanulságairól is. Ezt követően Molnár László András alezredes, az MH EK PEI Pszichológiai osztály vezetőjének moderálásával a jelen levő szakemberek vázolták aktuális tevékenységüket. Szó esett az alkalmassági vizsgálatokról, felkészítésekről, műveleti területen szerzett tapasztalatokról, valamint a szintén Hollandiában rendezett NATO COMEDS Military Metal Health Panel munkájáról is.
1609151585

Az elméleti programok után a jelen levők megtekinthették az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis kiképző repülését, ahol Rolkó Zoltán ezredes, bázisparancsnok helyettes köszöntötte a résztvevőket, és amelynek során – előzetes engedély alapján – az érdeklődők személyesen is megtapasztalhatták a helikopterrel való repülés élményét. A program zárásaként a szolnoki RepTár látogatására került sor, ahol a résztvevők Lente Zoltán százados kiállítás vezetésével sok érdekes információhoz jutottak a Magyar Honvédség korábban használt repülőgépeiről, helikoptereiről és légvédelmi rakéta eszközeiről.

1609151585
KAESZA