Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Kihelyezett pszichológusi kerekasztal

2018. április 20., péntek 12:53

Az MH Egészségügyi Központ koordinálásában a honvédségben dolgozó pszichológus munkatársak már hagyományosnak tekinthető időszakos, tematikus kerekasztalt rendeztek, ez alkalommal az MH 86. Szolnok Helikopter Bázisán 2018. április 19-én.

A házigazda képviseletében a távollévő parancsnok nevében Mádi Lajos alezredes, művelettámogató zászlóaljparancsnok köszöntötte a kerekasztal résztvevőit.
1609151585
A programon Andó Sándor ezredes, az MH Egészségügyi Központ Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet (MH EK PEI) vezetője ismertette pszichológiai szolgálat elmúlt időszak főbb eseményeit és aktuális feladatait. Szólt az március elején tett MH KFOR kontingens látogatásának tapasztalatairól és az április elején, Hollandiában megrendezett szakmai konferencia érdekesebb momentumairól, szakmai tanulságairól is. Ezt követően Molnár László András alezredes, az MH EK PEI Pszichológiai osztály vezetőjének moderálásával a jelen levő szakemberek vázolták aktuális tevékenységüket. Szó esett az alkalmassági vizsgálatokról, felkészítésekről, műveleti területen szerzett tapasztalatokról, valamint a szintén Hollandiában rendezett NATO COMEDS Military Metal Health Panel munkájáról is.
1609151585

Az elméleti programok után a jelen levők megtekinthették az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis kiképző repülését, ahol Rolkó Zoltán ezredes, bázisparancsnok helyettes köszöntötte a résztvevőket, és amelynek során – előzetes engedély alapján – az érdeklődők személyesen is megtapasztalhatták a helikopterrel való repülés élményét. A program zárásaként a szolnoki RepTár látogatására került sor, ahol a résztvevők Lente Zoltán százados kiállítás vezetésével sok érdekes információhoz jutottak a Magyar Honvédség korábban használt repülőgépeiről, helikoptereiről és légvédelmi rakéta eszközeiről.

1609151585
KAESZA