Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Kihelyezett pszichológusi kerekasztal

Az MH Egészségügyi Központ koordinálásában a honvédségben dolgozó pszichológus munkatársak már hagyományosnak tekinthető időszakos, tematikus kerekasztalt rendeztek, ez alkalommal az MH 86. Szolnok Helikopter Bázisán 2018. április 19-én.

A házigazda képviseletében a távollévő parancsnok nevében Mádi Lajos alezredes, művelettámogató zászlóaljparancsnok köszöntötte a kerekasztal résztvevőit.
1609151585
A programon Andó Sándor ezredes, az MH Egészségügyi Központ Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet (MH EK PEI) vezetője ismertette pszichológiai szolgálat elmúlt időszak főbb eseményeit és aktuális feladatait. Szólt az március elején tett MH KFOR kontingens látogatásának tapasztalatairól és az április elején, Hollandiában megrendezett szakmai konferencia érdekesebb momentumairól, szakmai tanulságairól is. Ezt követően Molnár László András alezredes, az MH EK PEI Pszichológiai osztály vezetőjének moderálásával a jelen levő szakemberek vázolták aktuális tevékenységüket. Szó esett az alkalmassági vizsgálatokról, felkészítésekről, műveleti területen szerzett tapasztalatokról, valamint a szintén Hollandiában rendezett NATO COMEDS Military Metal Health Panel munkájáról is.
1609151585

Az elméleti programok után a jelen levők megtekinthették az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis kiképző repülését, ahol Rolkó Zoltán ezredes, bázisparancsnok helyettes köszöntötte a résztvevőket, és amelynek során – előzetes engedély alapján – az érdeklődők személyesen is megtapasztalhatták a helikopterrel való repülés élményét. A program zárásaként a szolnoki RepTár látogatására került sor, ahol a résztvevők Lente Zoltán százados kiállítás vezetésével sok érdekes információhoz jutottak a Magyar Honvédség korábban használt repülőgépeiről, helikoptereiről és légvédelmi rakéta eszközeiről.

1609151585
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA