Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Kiemelkedő szakmai együttműködés életmentő helyzetben

2019. szeptember 12., csütörtök 15:33

Három orvos szakma bevonásával sikeres életmentő műtétet hajtottak végre a Honvédkórház orvosai a megfelelő diagnosztikának és a szervezésnek köszönhetően.

Az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház mind fővárosi, mind országos szinten az egyik legnagyobb akut ellátó hely. Az utóbbi években valós centrumkórházzá vált és a főváros viszonylatában az egyetlen olyan egészségügyi szolgáltató, amely valamennyi szakmát képviselve az egészségügyi ellátás közel teljes spektrumát tudja nyújtani. Ennek köszönheti jelenlegi stabil állapotát az a tatabányai beteg is, aki a főverőér (aorta) repedése miatt ér és szívsebészeti ellátás céljából került felvételre a Honvédkórház Sürgősségi Centrumába. Ellátása során az életmentéshez olyan komplex beavatkozások történtek, ahol alapvető volt, hogy egyszerre álljon rendelkezésre érsebész, szívsebész, intervenciós radiológus és a kardiológia szakmaterületének III-as progresszivitási szintű gyakorlata Az időben történő interdiszciplináris ellátás tette lehetővé a beteg túlélését és gördülékeny felépülését.

A társszakmák megfelelő és összehangolt munkája, valamint a komplex gyógyításhoz szükséges III-as progresszivitási szintű ellátás nélkül az eredményes beavatkozás nem valósulhatott volna meg.
1609151995
KAESZA