Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Keresd a Békét és azt kövessed!

2019. május 24., péntek 14:33

A franciaországi Lourdesben rendezték a 61. Nemzetközi Katonai Zarándoklatot, 2019. május 16-19-e között. A Magyar Honvédség nevében, a Katolikus Tábori Püspökség, hagyományosan kiváló szervezésében közel 200 fővel képviselte Hazánkat, köztük a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozóival és családtagjaival.

1609151888
Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter is megtisztelte a zarándokokat, személyes jelenlétével. A részben kegyes időjárás nem hátráltatta a zarándoklat méltó pillanatait, melyhez a zenét az MH 25. Klapka György Lövészdandár zenekara szolgáltatta.

1609151888
A hivatalos események kezdete a Jelenések Barlangjánál, Berta Tibor ezredes, a Tábori Püspökség, általános helynöke által bemutatott misével kezdődött, majd a honvédelmi miniszter Úrral közösen, az elhunyt katonákért meggyújtott, az emlékezést szimbolizáló gyertya meggyújtásával folytatódott a Gave folyó partján. A Kálvária-dombon a hagyományosan megtartott felolvasások, a közös éneklés és az elhunyt magyar katonákra történő közös emlékezés a tekintélyes számú résztvevőnek felejthetetlen élmény volt. A Magyar Misén majd a20.000 ember befogadóképességével rendelkező,X. Pius Bazilikában cerebrált Nemzetközi Misén elhangzottak hasznos lelki útravalóval szolgáltak minden, a világból odasereglett akkreditált résztvevő számára.

„Imádkozunk azokért, akik önzetlenül elkötelezik magukat országuk integritásának és népük szolgálatára, hallgass meg Urunk”

1609151889
Dr. Pellek Sándor Ph. D orvos alezredesFotó: Szűcs László Zrinyi Média, és a zarándokok
KAESZA