Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Keresd a Békét és azt kövessed!

A franciaországi Lourdesben rendezték a 61. Nemzetközi Katonai Zarándoklatot, 2019. május 16-19-e között. A Magyar Honvédség nevében, a Katolikus Tábori Püspökség, hagyományosan kiváló szervezésében közel 200 fővel képviselte Hazánkat, köztük a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozóival és családtagjaival.

1609151888
Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter is megtisztelte a zarándokokat, személyes jelenlétével. A részben kegyes időjárás nem hátráltatta a zarándoklat méltó pillanatait, melyhez a zenét az MH 25. Klapka György Lövészdandár zenekara szolgáltatta.

1609151888
A hivatalos események kezdete a Jelenések Barlangjánál, Berta Tibor ezredes, a Tábori Püspökség, általános helynöke által bemutatott misével kezdődött, majd a honvédelmi miniszter Úrral közösen, az elhunyt katonákért meggyújtott, az emlékezést szimbolizáló gyertya meggyújtásával folytatódott a Gave folyó partján. A Kálvária-dombon a hagyományosan megtartott felolvasások, a közös éneklés és az elhunyt magyar katonákra történő közös emlékezés a tekintélyes számú résztvevőnek felejthetetlen élmény volt. A Magyar Misén majd a20.000 ember befogadóképességével rendelkező,X. Pius Bazilikában cerebrált Nemzetközi Misén elhangzottak hasznos lelki útravalóval szolgáltak minden, a világból odasereglett akkreditált résztvevő számára.

„Imádkozunk azokért, akik önzetlenül elkötelezik magukat országuk integritásának és népük szolgálatára, hallgass meg Urunk”

1609151889
Dr. Pellek Sándor Ph. D orvos alezredesFotó: Szűcs László Zrinyi Média, és a zarándokok
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA