Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Kegyeleti emléktúra a magyar-olasz barátság jegyében

2018. október 5., péntek 13:28

Kegyeleti emléktúrán vettek részt az MH Ludovika Zászlóalj honvéd tisztjelöltjei, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem más karain tanuló hallgatói, valamint a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékei szeptember 12-16 között, Észak-Olaszországban. A tanulmányi kirándulásra Pálinkás Tibor alezredes, a zászlóalj törzsfőnöke kísérte a harmincfős csoportot, akik életre szóló élményekkel gazdagodtak ötnapos útjuk során.

Forrás: honvedelem.hu

KAESZA