Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Katona-egészségügyi szakmai nap középiskolásoknak

2019. május 10., péntek 12:26

Izgalmas harctéri életmentés bemutatón és gyakorlati egészségügyi foglalkozásokon vehettek részt középiskolás ápoló tanulók az MH Egészségügyi Központ egyik budapesti bázisán 2019. 04. 24-én.

A Raoul Wallenberg Szakközép- és Szakiskola – mely a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar kijelölt szakmai gyakorlati helye – 15. évfolyamos ápoló tanulói vehettek részt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetben a részükre szervezett szakmai napon.

1609151876
Ez alkalomból a diákok részére az egészségügyi szakkiképzések és a harctéri életmentés alapjait mutatták be a szakemberek, amit nagy figyelemmel kísértek az ápolónak készülő iskolások.
A szakmai nap végén több tanuló is kifejezte érdeklődését a katonai hivatással kapcsolatban, valamint a katona-egészségügyben történő elhelyezkedés lehetőségeiről.
Az MH Egészségügyi Központ kiemelten fontosnak tartja, és ennek megfelelően tesz is azért, hogy megszólítsa és segítse az egészségügyi képzésben résztvevő diákokat és így gondoskodjon az utánpótlásról, a fiatalok pályán tartásáról.
KAESZA