Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Karriernapon vettek részt az MH Egészségügyi Központ szakemberei

Mi a pálya? I. Országos Egészségügyi Karriernapot szervezett a Semmelweis Egyetem 2019. március 23-án. Az intézmény Nagyvárad téri elméleti tömbjében megrendezett egészségügyi szakmai napon a kiállítók között az MH Egészségügyi Központ szakemberei is megjelentek.

1609151816
A karriernapon szakmai előadásokon vehettek részt az egészségügyi képzésben résztvevő hallgatók, valamint megismerkedhettek a több, mint 40 egészségügyi intézmény, munkáltató által kínált álláslehetőségekkel.
1609151816
Az MH Egészségügyi Központ kiemelt figyelmet fordít arra, hogy karrierlehetőséget biztosítson az olyan fiatal egészségügyi dolgozók, szakdolgozók számára, akik az ország egyik legmagasabb szintű ellátást nyújtó intézményében szeretnének szakmai tapasztalatokat szerezni, illetve a már meglévő ismereteit bővíteni. Az Egészséges Budapest Program keretein belül a kórház jelentős fejlesztések előtt áll, amelyekkel a régió egyik legmodernebb, legújabb eszközökkel, képalkotó berendezésekkel ellátott egészségügyi központjává válik.
A fizetésen felül intézményünk munkakörtől, beosztástól függetlenül biztosít dolgozóinak szakmai továbbképzési lehetőségeket, SZÉP-kártya juttatást, üdülési, rekreációs, valamint külföldi, katonai missziós lehetőségeket.

Az aktuális álláslehetőségekről a központi elérhetőségeinken kérhetőek további információk.

1609151817
KAESZA