Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Karriernapon vettek részt az MH Egészségügyi Központ szakemberei

Mi a pálya? I. Országos Egészségügyi Karriernapot szervezett a Semmelweis Egyetem 2019. március 23-án. Az intézmény Nagyvárad téri elméleti tömbjében megrendezett egészségügyi szakmai napon a kiállítók között az MH Egészségügyi Központ szakemberei is megjelentek.

1609151816
A karriernapon szakmai előadásokon vehettek részt az egészségügyi képzésben résztvevő hallgatók, valamint megismerkedhettek a több, mint 40 egészségügyi intézmény, munkáltató által kínált álláslehetőségekkel.
1609151816
Az MH Egészségügyi Központ kiemelt figyelmet fordít arra, hogy karrierlehetőséget biztosítson az olyan fiatal egészségügyi dolgozók, szakdolgozók számára, akik az ország egyik legmagasabb szintű ellátást nyújtó intézményében szeretnének szakmai tapasztalatokat szerezni, illetve a már meglévő ismereteit bővíteni. Az Egészséges Budapest Program keretein belül a kórház jelentős fejlesztések előtt áll, amelyekkel a régió egyik legmodernebb, legújabb eszközökkel, képalkotó berendezésekkel ellátott egészségügyi központjává válik.
A fizetésen felül intézményünk munkakörtől, beosztástól függetlenül biztosít dolgozóinak szakmai továbbképzési lehetőségeket, SZÉP-kártya juttatást, üdülési, rekreációs, valamint külföldi, katonai missziós lehetőségeket.

Az aktuális álláslehetőségekről a központi elérhetőségeinken kérhetőek további információk.

1609151817
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA