Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Jubileumi ünnep a katona-egészségügyben

2019. december 13., péntek 7:38

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a NATO Katona-Egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK). A kerek évszámot a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban ünnepelték december 11-én.

1609152142
Az immáron tíz éves NATO KEKK egy tizenegy tagállam összefogásával, magyarországi székhelyen működő katonai szervezet, amely hathatósan hozzájárul a Szövetség katona-egészségügyi törekvéseihez és vezető szerepet vállal a Szövetség képzéseinek, doktrínáinak, szabványosítási eljárásainak és tapasztalatfeldolgozási rendszerének fejlesztésében.
A szervezet jubileumi ünnepségén Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára köszöntőbeszédében Benkő Tibor honvédelmi miniszter és a Honvédelmi Minisztérium nevében is gratulált a központ tíz éve tartó működéséhez. Kijelentette, hogy a NATO a történelem legsikeresebb szövetsége, amelynek sikereihez Magyarország is hozzájárult, kiválósági központok rendszere pedig az egyik legjobb példája a nemzetek közötti együttműködésnek. Szabó István felidézte, hogy a NATO Katona-Egészségügyi Kiválósági Központ volt hazánk első nemzetközi katonai szervezete. Létrejötte nagy elismerés és megtiszteltetés volt Magyarország számára. A központ évtizedes sikeres működése pedig kiváló bizonyítéka Magyarország NATO iránti elköteleződésének – mondta a honvédelmi államtitkár.

Kiemelte, hogy a központ érdemeit növeli az a tény is, hogy kevesebb, mint ötven fős létszáma ellenére a szervezet számos alkalommal szervezett sikeres és hasznos nemzetközi gyakorlatokat. Mint fogalmazott: ezen csaknem 50 ember elkötelezett munkája kiváló lehetőséget biztosított 39 nemzet és 54 alakulat összesen 2 600 katonája számára, hogy együtt vegyenek részt különböző felkészítéseken.

1609152142
A rendezvényen beszédet mondott Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke is, aki úgy fogalmazott, hogy az elmúlt tíz év hatalmas munkát jelentett a NATO KEKK számára, hiszen a kezdetek kezdetén egy addig teljesen járatlan úton indultak el az alapítók. Tették mindezt a központ tagjai rekordidő alatt úgy, hogy ma már a szervezet neve és sikeres tevékenysége közismert. „Bebizonyították, hogy akár egy kis létszámú, szakmájához kiválóan értő csoport is képes hatalmas változást véghez vinni” – húzta alá Mihócza Zoltán altábornagy.
1609152142
Dr. Kopcsó István dandártábornok, a NATO Katona-Egészségügyi Kiválósági Központ legelső parancsnoka felidézte a sokszor igencsak embert próbáló kezdeteket és örömének adott hangot, amiért a vezetése alatt útnak indult katonai szervezet töretlen sikernek örvend a mai napig. Végül a NATO KEKK jelenlegi parancsnoka, dr. Dirk-Friedrich Klagges dandártábornok szólt az ünneplőkhöz. Beszédében köszönetet mondott és gratulált kollégáinak a 10 éves fennállás ünnepén, valamint ígéretet tett, hogy a feladatok és a kihívások a jövőben sem maradnak alább a központ számára.

Forrás: honvedelem.hu

KAESZA