Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Jelentős sebészeti beavatkozás

2020. június 2., kedd 11:29

Az MH Egészségügyi Központ Általános Sebészeti Osztályán a kialakult járványügyi helyzetben is több, jelentős, az intézmény életében újszerű műtétet hajtottak végre laparoscopos eljárással. A beavatkozás országos viszonylatban is kiemelkedő.

1609152243
A sebészeti osztályon folyamatos a fejlődés, átalakulás annak érdekében, hogy az osztály a hazai sebészetben mind a haladó laparoscopos profilokban, mind pedig a hepato-pancreato-biliaris sebészetben kiemelkedő szerepet tölthessen be, ezáltal is biztosítva az MH EK magasszínvonalú betegellátását. Világszerte nőtt az igény a haladó laparoscopos műtétek elvégzése iránt. Az Általános Sebészeti Osztályon a laparoscopos vastagbélműtétek már rutinszerűvé váltak.

Az országban is korlátozott számban végzett minimál invazív pancreas beavatkozások elindulhattak, így továbblépést jelent az intézményben sikeresen elvégzett hasnyálmirigy farok eltávolítása minimál invazív „kulcslyuk” módszerrel.

1609152243
KAESZA