Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Japán orvoscsoport az MH EK-ban

2013. október 9., szerda 8:19

A magyar egészségügy és elsősorban az idősek ellátása iránt érdeklődött az a 20 fős japán orvosokból és egészségügyi szakemberekből álló csoport, amely az MH Egészségügyi Központ - Honvédkórházban tett látogatást  2013. 10. 07-én.

A Japán Kórházszövetség szervezésében meghirdetett tanulmányút keretén belül érkezett a 20 fős orvosokból, nővérekből, és más egészségügyi dolgozókből álló csoport, akik elsősorban a magyar egészségügyi ellátás, ezen belül a Honvédkórház szerepével, az igényjogosulti körrel, az ágyszámokkal, az ápolási idővel és a finanszírozással kapcsolatban tettek fel kérdéseket. A látogatók érdeklődtek a magyar orvosi képzés felépítéséről, a betegek várakozási idejéről is – egyúttal keresve az összefüggéseket a két idősödő korfájú ország eltérő átlagéletkora valamint egészségügyi ellátási rendszere és orvosszakmai háttere között.

1609150784

Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes, interaktív előadását követően körbevezette a csoportot az épületben, bemutatva többek között a Baleseti Sebészeti Osztályt, a Sürgősségi Betegellátó Osztályokat és a sokktalanító műtőt is. A jelenlévők hasznosnak ítélték a kórház megtekintését, a tájékoztatást és az interaktív fórum lehetőségét. A két fél egyúttal kifejezte, hasonló, kölcsönös látogatások megszervezését örömmel venné a jövőben is.

1609150784
KAESZA