Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Japán orvoscsoport az MH EK-ban

A magyar egészségügy és elsősorban az idősek ellátása iránt érdeklődött az a 20 fős japán orvosokból és egészségügyi szakemberekből álló csoport, amely az MH Egészségügyi Központ - Honvédkórházban tett látogatást  2013. 10. 07-én.

A Japán Kórházszövetség szervezésében meghirdetett tanulmányút keretén belül érkezett a 20 fős orvosokból, nővérekből, és más egészségügyi dolgozókből álló csoport, akik elsősorban a magyar egészségügyi ellátás, ezen belül a Honvédkórház szerepével, az igényjogosulti körrel, az ágyszámokkal, az ápolási idővel és a finanszírozással kapcsolatban tettek fel kérdéseket. A látogatók érdeklődtek a magyar orvosi képzés felépítéséről, a betegek várakozási idejéről is – egyúttal keresve az összefüggéseket a két idősödő korfájú ország eltérő átlagéletkora valamint egészségügyi ellátási rendszere és orvosszakmai háttere között.

1609150784

Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes, interaktív előadását követően körbevezette a csoportot az épületben, bemutatva többek között a Baleseti Sebészeti Osztályt, a Sürgősségi Betegellátó Osztályokat és a sokktalanító műtőt is. A jelenlévők hasznosnak ítélték a kórház megtekintését, a tájékoztatást és az interaktív fórum lehetőségét. A két fél egyúttal kifejezte, hasonló, kölcsönös látogatások megszervezését örömmel venné a jövőben is.

1609150784
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA