Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Izreaeli látogatók

Az izraeli Wolfson kórházból érkező csoport számára tartott bemutatkozó előadást és helyszínbejárást az MH Egészségügyi Központ 2013. június 12-én.

1609150765

A hazánkban tartózkodó izraeli küldöttség tanulmányút keretében tett látogatást a központban. Az orvosokból nővérekből, asszisztensekből kórházi kisegítő személyzetből álló delegáció érdeklődéssel hallgatta Dr. Bazsó Péter főtanácsos bemutatkozó előadását a magyar civil ellátást és a katona-egészségügyet ötvőző központ szerepéről, helyzetéről, feladatairól. A látogatók megelégedéssel konstatálták, hogy Magyarország egyik legnagyobb kórházának működésébe pillanthatnak be, amely szinte minden szakmai profillal rendelkezik. Megismerkedhettek a kórház sürgősségi ellátó rendszerével, melyet anyanyelvükön hallhattak Dr. Assaf Shemesh izraeli születésű magyar szakorvos jóvoltából, aki az MH Egészségügyi Központ, Sürgősségi Betegellátó Centrum váltásvezető főorvosa volt aznap. A vendégek elismerésüket fejezték ki a kórház működése kapcsán, az üzem közben megfigyelt robotrendszer pedig számukra is meglepetéssel szolgált.

1609150765
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA