Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Izreaeli látogatók

2013. június 13., csütörtök 14:41

Az izraeli Wolfson kórházból érkező csoport számára tartott bemutatkozó előadást és helyszínbejárást az MH Egészségügyi Központ 2013. június 12-én.

1609150765

A hazánkban tartózkodó izraeli küldöttség tanulmányút keretében tett látogatást a központban. Az orvosokból nővérekből, asszisztensekből kórházi kisegítő személyzetből álló delegáció érdeklődéssel hallgatta Dr. Bazsó Péter főtanácsos bemutatkozó előadását a magyar civil ellátást és a katona-egészségügyet ötvőző központ szerepéről, helyzetéről, feladatairól. A látogatók megelégedéssel konstatálták, hogy Magyarország egyik legnagyobb kórházának működésébe pillanthatnak be, amely szinte minden szakmai profillal rendelkezik. Megismerkedhettek a kórház sürgősségi ellátó rendszerével, melyet anyanyelvükön hallhattak Dr. Assaf Shemesh izraeli születésű magyar szakorvos jóvoltából, aki az MH Egészségügyi Központ, Sürgősségi Betegellátó Centrum váltásvezető főorvosa volt aznap. A vendégek elismerésüket fejezték ki a kórház működése kapcsán, az üzem közben megfigyelt robotrendszer pedig számukra is meglepetéssel szolgált.

1609150765
KAESZA