Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Izreaeli látogatók

2013. június 13., csütörtök 14:41

Az izraeli Wolfson kórházból érkező csoport számára tartott bemutatkozó előadást és helyszínbejárást az MH Egészségügyi Központ 2013. június 12-én.

1609150765

A hazánkban tartózkodó izraeli küldöttség tanulmányút keretében tett látogatást a központban. Az orvosokból nővérekből, asszisztensekből kórházi kisegítő személyzetből álló delegáció érdeklődéssel hallgatta Dr. Bazsó Péter főtanácsos bemutatkozó előadását a magyar civil ellátást és a katona-egészségügyet ötvőző központ szerepéről, helyzetéről, feladatairól. A látogatók megelégedéssel konstatálták, hogy Magyarország egyik legnagyobb kórházának működésébe pillanthatnak be, amely szinte minden szakmai profillal rendelkezik. Megismerkedhettek a kórház sürgősségi ellátó rendszerével, melyet anyanyelvükön hallhattak Dr. Assaf Shemesh izraeli születésű magyar szakorvos jóvoltából, aki az MH Egészségügyi Központ, Sürgősségi Betegellátó Centrum váltásvezető főorvosa volt aznap. A vendégek elismerésüket fejezték ki a kórház működése kapcsán, az üzem közben megfigyelt robotrendszer pedig számukra is meglepetéssel szolgált.

1609150765
KAESZA