Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Ismételten vizsgát tettek az MH Egészségügyi Központban a Semmelweis Egyetem hallgatói

2019. június 17., hétfő 13:00

2019 májusában 14 fő képalkotó diagnosztikai analitikus hallgató tette le záróvizsgáját az MH Egészségügyi Központ Központi Radiológiai Diagnosztika Osztályán.

A Radiológiai Osztály munkatársai 2007 júniusától vesznek részt a Semmelweis Egyetem hallgatóinak képzésében. Több másik intézmény mellett az osztály gyakorlóhelyként is szolgál a négy éves BSC képzésben résztvevő képalkotó tanulók számára, így a kórház dolgozói aktívan részt vettek a diákok felkészítésében, akik sikeres záróvizsgát teljesítettek.
Az ország egyik legnagyobb kórházaként az MH Egészségügyi Központ egyik kiemelt feladata, hogy folyamatosan részt vegyen a jövő egészségügyi dolgozóinak a képzésében.

KAESZA