Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Ismét külföldi küldöttség a Honvédkórházban

2012. július 30., hétfő 7:58

Az Amerikai Légierő Magyarországra érkező, 19 fős szakértő csoportjának egyik képviselőjeként tett látogatást a Honvédkórház központi telephelyén Derec Hudson őrnagy, július 25-én. Az 1 fős delegációt Dr. Zsíros Lajos Ph.D orvos ezredes, MH fősebész, az Általános Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály osztályvezető főorvosa, valamint Dr. Várhelyi Levente Ph.D orvos alezredes, ortopéd szakrendelés vezető főorvos fogadta.

A látogatása célja az volt, hogy a szakértő megfelelő képet kaphasson a Honvédkórház tevékenységéről és annak képességeiről. Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes ennek tükrében tartott tájékoztató előadást az Európában állomásozó Amerikai Légierő nemzetközi egészségügyi specialistájának. A prezentációt követően Derec Hudson őrnagy úr a fontosabb osztályok, a Sürgősségi Betegellátó -, a Központi Radiológiai Diagnosztikai – valamint a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály, megtekintésével nyert bepillantást a kórház életébe. A látogatást a Helikopter leszállóhely szemrevételézése zárta.

Az amerikai szakértő nagy megelégedettséggel beszélt a Honvédkórház felszereltségéről, továbbá pozitívan szólt a gyógyító és a katona-egészségügyi képességekről is.
KAESZA