Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Ismét jött, látott, szeretetet osztogatott

2018. december 10., hétfő 10:55

A szikrázó napsütésben felismerhetetlenül, de mégis csak megérkezett a fehér szakállú a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szanatórium utcai telephelyére. Puttonya nem volt, de bevásárlókocsija csordultig volt csomagokkal, szíve pedig szeretettel melyből bőségesen osztogatott az ágyukhoz kötött, szeretteiktől távol levő beteg embereknek, és az Őket gyógyító, ápoló és gondozó személyzetnek.

1609151743
Először a krónikus osztályokon minden kórterembe belépve, ágyat ki nem hagyott, mosolyt és nevetést csalva betegeink arcára. Sokan várták, még többen meglepődtek, némelyek még meg is könnyezték, de volt, aki dallal fogadta.
A Rehabilitációs Osztályra kollégája segítségét kérte, hiszen nagyon elfáradt a nagy munkában.
1609151743
Itt létük jó kedvet és melegséget varázsolt a betegeink szívébe és mosolyt dolgozóink és a látogatók arcára. Ahogy érkeztek olyan csendben és láthatatlanul távoztak, azzal az ígérettel, hogy jövőre is eljönnek a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány szervezésében.
KAESZA