Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Infokummunikációsok elismerése

2019. március 22., péntek 13:23

Az Infokommunikációs szolgálatok napja 2019 rendezvényen kapott elismeréseket az MH Egészségügyi Központ több munkatársa Székesfehérváron, 2019. március 21-én.

Az Infokommunikációs szolgálatok napja 2019 elnevezéssel, összevontan ünnepeltek fegyvernemi napokat a Magyar Honvédség Parancsnokságán. Ez alkalomból az MH EK kollégái közül többen jutalmat kaptak “az informatikai, híradó, kiber- és elektronikus információvédelem, rejtjelző és katonai adminisztráció tevékenységgel foglalkozó szakállomány beosztásukban huzamos időn át végzett szakmai munkájának elismeréséül”.

1609151812
A Magyar Honvédség Parancsnokának emléklapját vette át:
– Dr. Kiss Tünde százados.
A Gerőfi Szilárd az MHP Infokommunikációs és Információvédelmi Csoportfőnökség, csoportfőnökének emléktárgyát vette át:
– Györfi Zsuzsanna törzszászlós,
– Gőz Viktor főtörzsőrmester,
– Sárik Péter Ferenc.

Az MHP IICSF csoportfőnökének emléklapját vette át:

– Dr Borsné Kovács Csilla Gabriella.

1609151812
KAESZA