Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Indiai delegáció látogatása

2014. május 8., csütörtök 9:01

A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala szervezésében  Indiai Köztársaság Védelmi Minisztériuma delegációja tett látogatást székhelyünkön és ismerkedett a Klinikai Demonstrációs Egységével nyújtotta lehetőségekkel 2014. 04. 28-án.

1609150843

A négy fős indiai delegációt és magyar kíséretüket Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok az MH Egészségügyi Központ orvosigazgatója fogadta, majd a laborban (Klinikai Demonstrációs Egység) kezdetét vette a szakmai program.

1609150843

Wéber Levente alezredes, az MH EK Parancsnoki irodavezető általános intézményi bemutatója után Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes a Klinikai Demonstációs Egység katona-egészségügyben betöltött kiemelkedő szerepét hangsúlyozta a jelenlévőknek.

1609150843

A Skill labor bemutatását Dakó Klára zászlós rövid bevezető után az oktató helységekben folytatta, ahol a kórház szakemberei – Gyérik József szds., Kiss Edit szds. és Micskei László- egy életveszélyes helyzet szimulációja során szemléltették a gyakorlati oktatást. Az indiai vendégek érdeklődésével kitüntetett esemény eleget tett céljának, miszerint a két nemzet a védelmi kutatás és fejlesztési együttműködés elmélyítésére és kiszélesítésére kiemelt figyelmet kíván szentelni.

1609150843
KAESZA