Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

II. Vezető Beosztású Egészségügyi Szakdolgozók Továbbképzése

2019. május 28., kedd 15:08

A „120 éves a Honvédkórház” rendezvénysorozat részeként tartotta meg a II. Vezető Beosztású Egészségügyi Szakdolgozók Továbbképzését az MH Egészségügyi Központ Ápolási Igazgatósága 2019. május 13-14-én, Balatonakarattyán.

A továbbképzést Deli Mária alezredes, az MH Egészségügyi Központ Ápolási igazgatója nyitotta meg, aki köszöntötte az intézmény szakdolgozóit az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából és beszédében hangsúlyozta, hogy a folyamatos egyéni fejlődés és annak szervezeti támogatása a tudás alapú intézmény egyik alappillére.

1609151900
A résztvevőkkel a megnyitó alkalmával megosztotta gondolatait Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, megbízott orvosigazgató, aki kiemelte az orvosok és ápolók együttműködésének fontosságát és a kölcsönös támogatás jelentőségét.

Dr. Balogh Zoltán, a MESZK országos elnöke arra emlékezett, mi történt az elmúlt évben az ápolás területén, s kitekintett arra, mi várható a következő időszakban.

Molnárné Gardi Katalin, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központvezető aneszteziológiai szakasszisztense, a 2017-es Richter Aranyanyu Díj díjazottja, előadásában önzetlen és példamutató szakmai és önkéntes munkájának mérföldköveit mutatta be, valamint átadta Földeák ajándékát, a horgolt polipokat és kissapkákat a Perinatális Intenzív Centrum vezető ápolójának.

1609151900

A szervezeti kultúra és kommunikáció köré épülő előadássorozat trénerei Tóth Katalin mestertanár, valamint Dr. Szűcs György kommunikációs tréner pszichológus voltak.

A továbbképzés célja, hogy a középvezető munkatársak felkészülhessenek a megoldásra váró feladatok kezelésére, a jövő kihívásaira, így támogatva a kórházat és annak minden munkatársát.
A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult az ebben az évben fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány és a rendezvénynek otthont adó MH Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ támogató közreműködése.
KAESZA