Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

II. Vezető Beosztású Egészségügyi Szakdolgozók Továbbképzése

2019. május 28., kedd 15:08

A „120 éves a Honvédkórház” rendezvénysorozat részeként tartotta meg a II. Vezető Beosztású Egészségügyi Szakdolgozók Továbbképzését az MH Egészségügyi Központ Ápolási Igazgatósága 2019. május 13-14-én, Balatonakarattyán.

A továbbképzést Deli Mária alezredes, az MH Egészségügyi Központ Ápolási igazgatója nyitotta meg, aki köszöntötte az intézmény szakdolgozóit az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából és beszédében hangsúlyozta, hogy a folyamatos egyéni fejlődés és annak szervezeti támogatása a tudás alapú intézmény egyik alappillére.

1609151900
A résztvevőkkel a megnyitó alkalmával megosztotta gondolatait Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, megbízott orvosigazgató, aki kiemelte az orvosok és ápolók együttműködésének fontosságát és a kölcsönös támogatás jelentőségét.

Dr. Balogh Zoltán, a MESZK országos elnöke arra emlékezett, mi történt az elmúlt évben az ápolás területén, s kitekintett arra, mi várható a következő időszakban.

Molnárné Gardi Katalin, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központvezető aneszteziológiai szakasszisztense, a 2017-es Richter Aranyanyu Díj díjazottja, előadásában önzetlen és példamutató szakmai és önkéntes munkájának mérföldköveit mutatta be, valamint átadta Földeák ajándékát, a horgolt polipokat és kissapkákat a Perinatális Intenzív Centrum vezető ápolójának.

1609151900

A szervezeti kultúra és kommunikáció köré épülő előadássorozat trénerei Tóth Katalin mestertanár, valamint Dr. Szűcs György kommunikációs tréner pszichológus voltak.

A továbbképzés célja, hogy a középvezető munkatársak felkészülhessenek a megoldásra váró feladatok kezelésére, a jövő kihívásaira, így támogatva a kórházat és annak minden munkatársát.
A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult az ebben az évben fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány és a rendezvénynek otthont adó MH Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ támogató közreműködése.
KAESZA