Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Idén is a Honvédkórházban az Év orvosa

2015. április 1., szerda 13:21

A 2014-es Év orvosa pályázat közönségjelöltjének járó elismerést Dr. Debreczeni Béla Zoltán, az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztály főorvosa vehette át az Astellas Díjátadó Gálán 2015. 03. 27-én.

Az Astellas Pharma, a MOTESZ, a Magyar Kórházszövetség és a hazai orvosképző egyetemek az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat elindításával és a kiemelkedő orvosi teljesítmények széleskörű elismerésével közösen kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy a hazai orvosok elismertsége és az orvosi hivatás megbecsülése a társadalom minden rétegében erősödjön. E cél érdekében közösen törekszenek arra, hogy az egészségügyben naponta megtapasztalható pozitív történetek és a betegek gyógyulását szolgáló példaértékű orvos-beteg kapcsolatok minél nagyobb nyilvánosságot kapjanak.

1609150970

Az Astellas díj egyéni jelöltjeként induló Dr. Debreczeni Béla (a kép bal oldalán) a páciensek, hozzátartozóik és ismerőseik internetes szavazatai alapján nyerte el a megtisztelő „Év orvosa” címet.
1609150970

Dr. Debreczeni Béla Zoltán főorvos plasztikai sebész, 2003-óta tagja az MH EK Honvédkórház állományának.

1994-ben a Pécsi Orvostudmányi Egyetem Általános Orvosi Karán szerezett doktorátust. 1999-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kapta meg a Ssebészet szakorvosa címet, 2003– ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten a Plasztikai és égési sebészet szakorvosa címet a szakvizsga letétele után.

Számos hazai és külföldi képzőhelyen töltött szakmai továbbképzés keretében sajátította el a sebész és plasztikai sebészi hivatás alapjait.

1994 LKA Salzburg Tartományi Klinika, Ortopédiai Osztály
1994 LKH Villach, Városi Kórház, Általános Sebészeti Osztály
1995 Pécsi Honvédkórház, Traumatologiai Osztály
1997 Megyei Kórház, Kaposvár, Mellkassebészeti Részleg
1998 Pécsi Orvostudományi Egyetem, Érsebészeti Klinika
1998 LKA Salzburg Tartományi Klinika, Gyermeksebészet Osztály
2000 LKA Salzburg Tartományi Klinika, Emlősebészeti Centrum
2001–2002 Honvédkórház, Budapest, Plasztikai Sebészeti Osztály
2002–2003 Honvédkórház, Budapest, Égési Osztály
2003 LKH Graz, Plasztikai Sebészeti Klinika

1609150971

Szakterületei: Onkológiai helyreállító és esztétikai emlősebészet, esztétikai plasztikai sebészet, mikrosebészet.
Az Astellas-díj számára nagyon fontos visszajelzést jelent a betegek részéről, mely megerősíti elhívatottságát az iránt, hogy a hozzá forduló páciensekkel csak és kizárólag maximális empátiával, emberséges, támogató hozzáállással kell, és szabad foglalkozni.


forrás: MH EK/www.facebook.com/astellas.azevorvosa

KAESZA