Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

„I. Szakmai Nap” a Honvédkórház radiológusainak

2019. április 17., szerda 13:17

Hagyományteremtő céllal rendezte meg az MH Egészségügyi Központ Központi Radiológiai Diagnosztikai Osztálya „I. Szakmai Nap” című rendezvényét Balatonakarattyán.

1609151854
A rendezvény a Honvédkórház radiológusainak színvonalas munkáját igyekezett ismertetni a szakállomány előtt, amelyen az intézmény megbízott orvosigazgatója, Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes és ápolási igazgatója, Deli Mária alezredes is részt vett. Nyitóbeszédükben hangsúlyozták a Központi Radiológiai Diagnosztikai Osztály szakdolgozóinak és orvosainak egymásra utaltságát, az összefogás szükségességét, valamint a Honvédkórház irányába való elköteleződés fontosságát a nagybetűs „BETEG”- gyógyításban.

Az osztály egyes részlegeinek tevékenységét esetbemutatásokkal prezentálták az előadók, Dr. Borbély Krisztina mammográfia részlegvezető főorvos „Meghökkentő mammográfiás esetek” című előadásában tárta a résztvevők elé az orvosok számára is tanulságos eseteket.

A rendezvény programjának részeként kiosztották a Legjobb előadó díjat is, amelyet Michaeliszné Szitás Erika vehetett át munkatársainak szavazatai alapján. Előadásában bemutatta a radiológia osztály előszobájának nevezhető adminisztrációs pult működését, valamint előremutató kritikákat és gondolatokat fogalmazott meg a működés minőségének javítása érdekében.
1609151854

A feszített tempójú nap után kötetlen csapatépítő programmal zárult a szakmai összevonás.

Az osztály munkatársai ezúton is köszönetüket fejezik ki a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjának a körültekintő szervezésért. A rendezvény sikerének tükrében a szakállomány bízik benne, hogy a szakmai nap a jövőben is megismétlődik.

KAESZA