Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Hosszútávú együttműködés az Innomed Medical Zrt.-vel

2019. május 27., hétfő 15:09

Együttműködési megállapodást írt alá az MH Egészségügyi Központ (MH EK) és az Innomed Medical Zrt. a katonai és katasztrófa-egészségügyi képességek fejlesztése, eszköztárának bővítése és hatékonyságának növelése érdekében május 27-én, hétfőn az MH Egészségügyi Központban.

1609151897

Az MH EK is készül a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében a katona-egészségügy megerősítésére, korszerűsítésére, valamint fejlesztésére. Éppen ezért az intézmény kiemelt feladatának tekinti a magyar innovatív vállalkozásokkal történő kooperációt, így hosszútávú együttműködés keretében olyan kapcsolatok kiépítésére törekszik, amelyek kézzelfogható eredményt hoznak a katonai-egészségügyi képességek, valamint az ezekhez szükséges feltételrendszer kialakításában.

A jelen megállapodás keretében megvalósuló együttműködés kiemelt területe a katonai alkalmazású defibrillátorok, őrzőmonitorok, telemetrikus őrzőrendszerek, képességvizsgálók (szimulátorok), valamint katasztrófaövezetben alkalmazható radiológiai berendezések fejlesztése. Az együttműködési megállapodást dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka és Dévai Endre, az Innomed Medical Zrt.elnöke, alapító tulajdonosa írta alá.

1609151897

Az intézmény parancsnoka az aláíráson hangsúlyozta: „A mostani megállapodás lehetőséget nyújt arra, hogy a Magyar Honvédségnél felhalmozódott egészségügyi szakemberek szaktudása, illetve a harctéri és missziós tapasztalatok az Innomed Medical Zrt.technológiai fejlődésével közösen része legyen a Haderőfejlesztési Programnak is. ” Dévai Endre, az Innomed Medical Zrt.elnöke beszédében elmondta: nagyon örül a megállapodási szerződésnek, és reméli, hosszútávon is sikeres lesz az együttműködés a két fél között.

Az aláíráson az MH EK részéről jelen volt továbbá dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, a Magyar Honvédség egészségügyi főnöke és Halasi Andrea, az MH EK gazdasági igazgatója, az Innomed Medical Zrt.részéről pedig Dévényiné Rózsa Erika vezérigazgató és Tóth Tibor gazdasági igazgató.

1609151898
Cikk: Takács Vivien
Fotó: a szerző felvételei
KAESZA