Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Honvédelmi Nap Székesfehérváron

2013. szeptember 13., péntek 7:47

A Szent István Emlékév keretében Honvédelmi Nap került megrendezésre szeptember 7-én Székesfehérváron, mely rendezvény híven tükrözi a székesfehérvári polgárok és a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák közötti szoros kapcsolatot. A rendezvény fővédnöke Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt, aki beszédében több alkalommal is kitért a honvédség és a város közötti, hagyományokon alapuló szoros kapcsolat fontosságára.

A rendezvényre kilátogató érdeklődők statikus és dinamikus bemutatókat láthattak, valamint az esemény jellegéből fakadóan az egészségmegőrzés kapott kiemelt hangsúlyt. A MH Egészségügyi Központ Közegészségügyi és Járványügyi Szolgálat Egészségfejlesztési Osztály szakemberei az érdeklődők részére szűrővizsgálatokat (vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásmérés), valamint testtömeg mutató (BMI) meghatározást és testzsír százalékos mérést végeztek. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a résztvevők prevenciós totókat is kitölthettek és tudásszintjüknek megfelelően ajándéktárgyakat kaphattak.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika zászlóaljának hallgatói százada irányított katonai testnevelési foglalkozást mutatott be, majd a középiskolások váltóversenye vette át a főszerepet. A rendezvény részeként olyan középiskolás csapatok részére szerveztek honvédelmi versenyt, akik a Honvédelem tantárgyat választható tárgyként vagy szakköri foglalkozásként vették fel tanulmányaik során. A versenyre – melynek kiemelt célja az ifjúság hazafias nevelése és testkultúrájának fejlesztése volt – Székesfehérvárról és Várpalotáról összesen 8 csapat nevezett be.

1609150782
KAESZA