Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Honvédelmi Nap Székesfehérváron

A Szent István Emlékév keretében Honvédelmi Nap került megrendezésre szeptember 7-én Székesfehérváron, mely rendezvény híven tükrözi a székesfehérvári polgárok és a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák közötti szoros kapcsolatot. A rendezvény fővédnöke Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt, aki beszédében több alkalommal is kitért a honvédség és a város közötti, hagyományokon alapuló szoros kapcsolat fontosságára.

A rendezvényre kilátogató érdeklődők statikus és dinamikus bemutatókat láthattak, valamint az esemény jellegéből fakadóan az egészségmegőrzés kapott kiemelt hangsúlyt. A MH Egészségügyi Központ Közegészségügyi és Járványügyi Szolgálat Egészségfejlesztési Osztály szakemberei az érdeklődők részére szűrővizsgálatokat (vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásmérés), valamint testtömeg mutató (BMI) meghatározást és testzsír százalékos mérést végeztek. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a résztvevők prevenciós totókat is kitölthettek és tudásszintjüknek megfelelően ajándéktárgyakat kaphattak.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika zászlóaljának hallgatói százada irányított katonai testnevelési foglalkozást mutatott be, majd a középiskolások váltóversenye vette át a főszerepet. A rendezvény részeként olyan középiskolás csapatok részére szerveztek honvédelmi versenyt, akik a Honvédelem tantárgyat választható tárgyként vagy szakköri foglalkozásként vették fel tanulmányaik során. A versenyre – melynek kiemelt célja az ifjúság hazafias nevelése és testkultúrájának fejlesztése volt – Székesfehérvárról és Várpalotáról összesen 8 csapat nevezett be.

1609150782
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA