Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Honvédelmi Nap Székesfehérváron

2013. szeptember 13., péntek 7:47

A Szent István Emlékév keretében Honvédelmi Nap került megrendezésre szeptember 7-én Székesfehérváron, mely rendezvény híven tükrözi a székesfehérvári polgárok és a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák közötti szoros kapcsolatot. A rendezvény fővédnöke Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt, aki beszédében több alkalommal is kitért a honvédség és a város közötti, hagyományokon alapuló szoros kapcsolat fontosságára.

A rendezvényre kilátogató érdeklődők statikus és dinamikus bemutatókat láthattak, valamint az esemény jellegéből fakadóan az egészségmegőrzés kapott kiemelt hangsúlyt. A MH Egészségügyi Központ Közegészségügyi és Járványügyi Szolgálat Egészségfejlesztési Osztály szakemberei az érdeklődők részére szűrővizsgálatokat (vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásmérés), valamint testtömeg mutató (BMI) meghatározást és testzsír százalékos mérést végeztek. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a résztvevők prevenciós totókat is kitölthettek és tudásszintjüknek megfelelően ajándéktárgyakat kaphattak.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika zászlóaljának hallgatói százada irányított katonai testnevelési foglalkozást mutatott be, majd a középiskolások váltóversenye vette át a főszerepet. A rendezvény részeként olyan középiskolás csapatok részére szerveztek honvédelmi versenyt, akik a Honvédelem tantárgyat választható tárgyként vagy szakköri foglalkozásként vették fel tanulmányaik során. A versenyre – melynek kiemelt célja az ifjúság hazafias nevelése és testkultúrájának fejlesztése volt – Székesfehérvárról és Várpalotáról összesen 8 csapat nevezett be.

1609150782
KAESZA