Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

HM ösztöndíjasok is megtekinthették az MH Egészségmegőrző Programot

2017. április 7., péntek 7:49

Az évek óta zajló MH Egészségmegőrző Program tevékenységébe és előadásaiba nyerhettek betekintést a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjas hallgatói az MH 86. Helikopter Bázisán, 2017. március 30-án.

Az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya – az MH Egészségmegőrző Program soron következő állomásaként – két előadást tartott a szolnoki laktanyában, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzése és a stresszhez társuló pszichoszomatikus megbetegedések megelőzése címmel.

Az Egészségfejlesztési Osztályt elkísérte a HM ösztöndíj keretében, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán tanuló több végzős hallgató, akik kötelező “terepgyakorlatukat” töltik az MH EK-ban.

Bali Tamás ezredes, az MH 86. Helikopter Bázis parancsnok helyettese megnyitójában megemlítette, hogy fontosnak tartja az MH EK Egészségfejlesztési Osztállyal való évek óta tartó együttműködést. A kor egészségügyi, életmódbeli kihívásai leküzdésének egyik legjobb módját az állományának edukációjában látja.

Ehhez nyújt fontos támogatást az MH EK Egészségfejlesztési Osztály, amely a preventív szemlélet fontosságát – a katona-egészségügy tevékenységébe betekintést nyert, szakmai utánpótlásként is tekinthető – ösztöndíjas hallgatóinak is igyekszik átadni.

1609151278
KAESZA