Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Helyőrségi Tavaszi Szemlén az MH Egészségügyi Központ

Idén is rengeteg érdeklődőt vonzott a Helyőrségi Tavaszi Szemle, május 30-án.

A programok – az elmúlt években megszokotthoz hasonlóan – a Hősök terén kezdődtek katonai díszszemlével, majd statikus bemutatókkal és gyermekprogramokkal folytatódtak a Városligetben. A budapesti katonai alakulatok legnagyobb katonai parádéján negyedik alkalommal vett részt az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya. A prevenciós program bemutatása mellett szűrővizsgálatokkal is várták az egészséges életmód iránt érdeklődőket.
1609150990

Az MH EK sátoránál látogatást tett Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök, Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka és Piros Otto ezredes, a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár mb.parancsnoka is, akik a közeljövőben bevezetésre kerülő Honvéd Testalkati Program előkészületeiről is tájékoztatást kaptak, melynek MH szintű szakmai koordinátora az Egészségfejlesztési Osztály.
1609150991
KAESZA