Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Hármas ikrek születtek a Honvédkórházban

2019. január 21., hétfő 15:06

Nem mindennapi eseménynek lehetett részese a Honvédkórház Szülészeti- és nőgyógyászati osztálya, hiszen a mai napon, 2019. január 21-én hármas ikrek születtek az intézményben.

A babák- két kisfiú és egy kislány- a vártnál, ugyan kicsit korábban érkeztek, de így is 2300g és 2500g közötti súllyal látták meg a napvilágot. Mind a hárman jól vannak, jelenleg még a Koraszülött Intenzív Részlegen (PIC – Perinatális Intenzív Centrum) vendégeskednek, ahol az orvosok és a nővérek megfigyelés alatt tartják őket és nagy gondossággal követik fejlődésüket.

Az MH Egészségügyi Központ gratulál a babák érkezéséhez és jókívánságait fejezi ki az egész családnak!
KAESZA